​Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που ζει μια ανύπαντρη, καρκινοπαθής μητέρα από την Πάτρα.

Σύμφωνα με το patrastimes, η νεαρή γυναίκα ανεβαίνει έναν «Γολγοθά» και βιώνει έναν καθημερινό εφιάλτη, λόγω της κρατικής αναλγησίας.

Εκτός από τα σοβαρά προβλήματα υγείας της (πάσχει ΚΑΙ από θρομβοφιλία ενώ έχει υποστεί έξι εγκεφαλικά), έχει να αντιμετωπίσει ΚΑΙ το τέρας της γραφειοκρατίας.

Η άγαμη μητέρα δυο παιδιών, τους τελευταίους μήνες έχει γίνει μπαλάκι μεταξύ ΕΟΠΥΥ και εργοδοσίας, στη διεθνή αλυσίδα τροφίμων που εργάζεται.

Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής της όταν επέστρεψε στην εργασία της, η διοίκηση της επιχείρησης δεν έκανε δεκτό το αίτημά της για λόγους ��γείας να αλλάξει αντικείμενο και συνέχισε να μεταφέρει κιβώτια και άλλα βαριά αντικείμενα.

Σαν να μη έφταναν όλα τα παραπάνω, η γυναίκα εμφάνισε πρόβλημα υγείας στον εγκέφαλο το οποίο εκδηλώθηκε με έντονες κεφαλαλγίες και ζαλάδες, με αποτέλεσμα να αρχίσει νέος κύκλος εξετάσεων, με τους γιατρούς στα νοσοκομεία της Πάτρας να μην μπορούν να βρουν τι έχει και να τις γράφουν επί μήνες αναρρωτικές άδειες.

Με τα προβλήματα λόγω των πονοκεφάλων και των ζαλάδων να πληθαίνουν, αναγκάστηκε να μεταβεί στην Αθήνα και να υποβληθεί σε εξειδικευμένες εξετάσεις, από τις οποίες προέκυψε πως πάσχει από θρομβοφιλία, μια ασθένεια που προκαλεί θρόμβους, ενώ συγχρόνως διαπιστώθηκε πως λόγω της πάθησής της, είχε υποστεί 6 μικρά εγκεφαλικά.

Ο ΕΟΠΥΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ (!!!)

Μετά την παραπάνω Οδύσσεια, με το που επέστρεψε στην Πάτρα, έμαθε πως ο ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί να της γράψει άλλη αναρρωτική άδεια λόγω του νόμου που υπάρχει και ο οποίος προβλέπει πως για δύο διαφορετικές παθήσεις δεν μπορούν να γραφτούν άλλες άδειες εάν από την προηγούμενη έχει εξαντληθεί το όριο!

Η γυναίκα την ίδια ώρα δεν γίνεται δεκτή για εργασία από την αλυσίδα τροφίμων στην οποία εργάζεται, καθώς η εργοδοσία της ζητά ιατρική βεβαίωση, από την οποία να προκύπτει πως δεν υπάρχει κίνδυνος επιστρέφοντας στην εργασία της λόγω της πάθησης της και του αντικειμένου που έχει, να πάθει εγκεφαλικά ή οτιδήποτε άλλο που θα θέσει σε κίνδυνο της ζωή της.

Να αναφέρουμε τέλος, πως η γυναίκα καλείται να περάσει την ίδια ημέρα, από επιτροπή γιατρών στην Αθήνα, προκειμένου να κρίνουν εάν είναι σε θέση να εργάζεται και από επιτροπή γιατρών στην Πάτρα για να εξεταστεί το αίτημά χορήγησης νέας αναρρωτικής.