​Μπλόκο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, έκαναν απλήρωτοι και προσεχώς άνεργοι εργαζόμενοι Κοινωνικών Δομών στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το trikalanews, οι εργαζόμενοι τοποθέτησαν ένα πανό που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του Δημαρχείου Τρικάλων, εκμεταλλευόμενοι την συγκέντρωση πολιτικών παραγόντων με αφορμή την συνάντηση για την E-65.

Όπως θα δείτε και στο video, με το που έφτασαν στο κτίριο οι βουλευτές και ο Περιφερειάρχης, οι εργαζόμενοι απαίτησαν την συνέ��ιση του Προγράμματος καταπολέμησης της φτώχειας μέσα από την αμκε «Συν-ειρμός» και τακτοποίηση των οφειλόμενων.

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν υπόσχεση για επίλυση του θέματος, ζητώντας παράταση μιας εβδομάδας, ενώ ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, «έδειξε» την Κυβέρνηση ως υπεύθυνη που καθυστερεί η απόφαση για την εκ νέου χρηματοδότηση του Προγράμματος.

Να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα λήγει στο τέλος μήνα και είναι στον «αέρα» τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι ωφελούμε��οι του προγράμματος, ενώ ακόμη και αύριο το πρωί να ξεκινήσει η διαδικασία για την συνέχιση του προγράμματος, η διαδικασία της ανανέωσης είναι χρονοβόρα μέσω προκηρύξεων που μαθηματικά οδηγεί στο ότι θα υπάρχε�� χρονικό διάστημα που οι Κοινωνικές αυτές Δομές, δεν θα ��ειτουργούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.