​«Είμαι σε άθλια οικονομική κατάσταση. Είμαι άνεργος και ψάχνω μια δουλίτσα για να τα φέρω βόλτα». Αυτά δήλωσε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, Π. Ψωμιάδης σε συνέντευξή του στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, κατηγορώντας τον πρώην πρωθυπουργό Α. Σαμαρά για όσα του συνέβησαν.

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μία. Έχω καταστραφεί. Με σέρνανε στα δικαστήρια χωρίς λόγο. Μόνο τα δικαστικά έξοδα έφτασαν τις 300.000 ευρώ, ο Σαμαράς με κατέστρεψε», είπε και πρόσθεσε:

12189785.jpg

«Δεν του άρεσε που είχα δύναμη στη Μακεδονία. Φρόντισε να με εξοντώσει. Ο Σαμαράς με κατέστρεψε οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά».

Σημείωσε ακόμα ότι παίρνει 2.000 ευρώ σύνταξη το μήνα και 2.000 ευρώ από ενοίκια, ενώ εργάζεται και η σύζυγός του, παρ’ όλ’ αυτά επέμεινε ότι έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

«Μπορεί να μετράτε 5.000 ευρώ, αλλά για να καλύψω τα χρέη πρέπει να παίρνω 10.000 ευρώ το μήνα», είπε και επεσήμανε ότι η ΔΟΥ έχει δεσμεύσει έναν κοινό λογαριασμό που έχει με τον αδελφό του.

Όσο για την τελευταία του απασχόληση ως πωλητής παπουτσιών είπε:

«Πάνε και τα παπούτσια. Δεν έχουν πια η γιαγιά και ο παππούς 70-80 ευρώ για παπούτσια. Άστα να πάνε. Το έκλεισα το μαγαζί».