​Δεν έχει τέλος η αγωνία για την τύχη του μικρού Μπεν, με τους Βρετανούς ερευνητές να αποφασίζουν να παρατείνουν την παραμονή τους στην Κω, ώστε να μπορέσουν να εξαλείψουν οποιαδήποτε πιθανότητα να βρεθεί το παιδί νεκρό.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι Βρετανοί αστυνομικοί έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες σε ένα δεύτερο σημείο, κοντά στην περιοχή που εξαφανίστηκε ο Μπεν πριν από 25 χρόνια, ενώ ο επικεφαλής των ερευνών, Τζον Κάζινς έχει ξεκαθαρίσει στους συνεργάτες του ότι πρέπει να γίνει περισσότερη δουλειά στο συγκεκριμένο σημείο, αφού κάτω από το έδαφος υπάρχει μεγάλη ποσότητα συμπιεσμένου υλικού τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Όπως είπε, η ομάδα του θα αφαιρέσει αυτό το στρώμα, ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το παιδί να έχει θαφτεί εκεί.

«Αυτό θα γίνει για να σιγουρευτώ πως έκανα ό, τι μπορούσα. Η ομάδα στηρίζει 100% αυτή την απόφαση. Και ο καθένας από αυτούς, συμπεριλαμβανομένων των ε��ελοντών, είναι απόλυτα σύμφωνοι ότι πρέπει να μείνουμε παραπάνω. Πρέπει να γίνει. Πρέπει να μπορώ, όταν φύγω από την Κω, να κάθομαι με την οικογένειά μου και να μπορώ να τους λέω πως έκανα ό, τι περνούσε από το χέρι μου ��ια να βρω μια απάντηση σχετικά με το τί συνέβη στο Μπεν», δήλωσε ο κ. Κάζινς.

Διέψευσε επίσης κατηγορηματικά ότι θα γίνουν έρευνες και σε τρίτο σημείο, ενώ μάρτυρες δεν σταματούν να υποδεικνύουν και νέα σημεία, όπου ο άνθρωπος που φέρεται να σκότωσε κατά λάθος το παιδί να έριχνε μπάζα.

Όπως έγραψε η Mirror πάντως οι αστυνομικοί είπαν στη μητέρα του Μπεν ότι θα επεκτείνουν τις έρευνες, καθώς κάτοικος του νησιού τους είπε:

«Δεν ξέρω γιατί ψάχνετε εδώ. Ο “Ντίνο” πετούσε τα μπάζα στον πιο πάνω δρόμο».

Διαβάστε επίσης:

ΞΕΣΠΑ η μάνα του μικρού Μπεν: «Έτσι πέθανε το παιδί μου»

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Η μαρτυρία ΦΩΤΙΑ και τα λόγια του παππού του μικρού Μπεν

Μόνο στο star.gr: Έφτασε στην Κω ο παππούς του μικρού Μπεν-Γιατί κλήθηκε εκτάκτως στο νησί

H περίεργη ανακοίνωση του Δήμου της Κω-Μπαίνει σφήνα στις έρευνες για τον Μπεν