​Η ιστορία του Αλέξανδρου και της Αρτέμιδος είναι αληθινή και έχει καταφέρει να απασχολήσει όλο το ελληνικό διαδίκτυο, μιας και οι χρήστες τόσο του Facebook όσο και του YouTube προσπαθούν να τους τα ξαναβρούν!

Βέβαια, δεν πήραν από μόνοι τους την πρωτοβουλία για όλο αυτό αλλά συμμετέχουν στο «theArtemisProject» το οποίο ξεκίνησε (ποιος άλλος) ο… Αλέξανδρος!

ξ.jpg
Έτσι, γυρνάει στην Αθήνα και βάζει γνωστούς και άγνωστους να ζητήσουν από την Άρτεμη να γυρίσει πίσω! Ανάμεσα στους γνωστούς που έχουν «παρακαλέσει» την 22χρονη να γυρίσει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Πάνος Μουζουράκης.

ο.jpgξθ.jpg

«Εγώ ήμουν με την Άρτεμη περίπου ένα χρόνο. Κάποια στιγμή χωρίσαμε και για πέντε περίπου μήνες δεν μιλούσαμε. Δεν είχαμε τσακωθεί, απλά δεν μιλούσαμε. Τότε αποφάσισα μαζί με ένα φίλο να κάνω βιντεάκια για να την πείσω να γυρίσει πίσω. Παράλληλα φτιάξαμε και την σελίδα «Γύρνα Πίσω» στο Facebook για τον ίδιο σκοπό» λέει αποκλειστικά στο star.gr.

O 32χρονος ξεκαθαρίζει στο star.gr ότι αυτό είναι η πρώτη φορά που το κάνει και ο λόγος είναι απλός… αυτή η κοπέλα είναι για εκείνον μοναδική.

ι6.jpg
«Η Άρτεμις για μένα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες αλλά αυτή η κοπέλα δεν είναι σαν τις άλλες. Θέλω να γυρίσει και πάλι πίσω. Για αυτό τα κάνω όλα αυτά» τονίζει στο star.gr.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα αποφασίσει η νεαρή κοπέλα, ωστόσο, αυτό που συμβαίνει μας κίνησε το ενδιαφέρον και μας έδωσε ελπίδες… Ο ρομαντισμός, ευτυχώς, ��εν έχει πεθάνει.

οξ.jpg
Και επειδή αυτές οι κινήσεις μας αρέσουν πολύ θέλουμε να πούμε και εμείς με την σειρά μας: «Άρτεμις ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ»!

Της Αλέκας Νικόλα (anikola@star.gr)