Τα στοιχεία της βιολογικής μητέρας της 6χρονης Νικολέτας, η οποία όπως έχει ήδη ενημερώσει το star.gr εντοπίστηκε σε καταυλισμό στον Τύρναβο, έδωσε το ζευγάρι των Ρομά στην ανακρίτρια της Λάρισας όπου απολο��ήθηκε το πρωί. Πρόκειται για μια γυναίκα από τη Βουλγαρία, σύμφωνα με τους ίδιους, η οποία τους έδωσε τη μικρή πριν από 6 χρόνια.

Ο 42χρονος και η 41χρονη, απολογήθηκαν την Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας Λάρισας, δίνοντας το όνομα μιας γυναίκας από τη Βουλγαρία, η οποία όπως ισχυρίζονται είναι η πραγματική μητέρα της μικρής, και η οποία όπως είπαν, ενδέχεται να έρθει στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες.

«Επικοινωνήσανε και τους είπε ότι θα έρθει. Συγγενείς των κατηγορουμένων μίλησαν με συγγενείς στη Βουλγαρία και ειπώθηκε ότι θα έρθουν για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση» δήλωσε στο Star o συνήγορος υπεράσπισης, Κώστας Κατσαβός.

061016112845_5695.jpg

Το ζευγάρι, υποστήριξε ότι η Βουλγάρα τους έδωσε το παιδί πριν από 6 χρόνια, καθώς δεν μπορούσε η ίδια να το μεγαλώσει.

«Υποστήριξαν αυτό που είπαν από την πρώτη στιγμή, ότι το παιδί τους το παρέδωσε η βιολογική μητέρα για να έχουν τη φροντίδα και να το μεγαλώσουν σαν δικό τους» πρόσθεσε ο κύριος Κατσαβός, λέγοντας πως «δυστυχώς δεν έγινε πράξη υιοθεσίας».

Ο 42χρονος άντρας και η 41χρονη γυναίκα αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.Υποστήριξαν ότι αγαπάνε την Τάτο, όπως την αποκαλούν και τη θέλουν πίσω.

«Ναι, το θέλουν γιατί το μεγάλωσαν, το πήραν από μικρό και τώρα έγινε 6 χρόνων το παιδί» τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης.

061016112846_6678.jpg

TΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 6ΧΡΟΝΗ:

«Είναι σαν να ήρθε από το πουθενά» λένε οι παιδοψυχολόγοι και όσοι έχουν δει από κοντά τη Νικολέτα.

Μιλούν για ένα πανέξυπνο παιδί, το οποίο αν και την πρώτη μέρα απαντούσε μονολεκτικά στις ερωτήσεις τους, τώρα έχει μάθει λίγα ελληνικά, έχει μάθει να μετράει και να λέει την ΑΒ.

Δεν μπορεί να πει τίποτα για την πραγματική της οικογένεια, ενώ η μόνη αναφορά που έκανε είναι ότι έχει δύο μαμάδες. Παίζει, ζωγραφίζει και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ζήτησε ούτε στιγμή το ζευγάρι των ΡΟΜΑ.

Η μικρούλα βρίσκεται προσωρινά σε ένα χώρο φιλοξενίας στη Λάρισα και είναι υπό την εποπτεία της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου. Στο μεταξύ, ζητήθηκε η συνδρομή της Ιντερπόλ, για τον εντοπισμό των γονιών της.

061016112847_7692.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tι είπε η 6χρονη Νικολέτα στους ψυχολόγους-Η απάντηση που τους προβλημάτισε

ΦΩΤΟ:Αυτή είναι η 6χρονη που έμενε με τσιγγάνους στον Τύρναβο-Δεν ήταν οι βιολογικοί της γονείς