​Μεγάλο σούσουρο έγινε στο Βόλο η ιστορία πέντε μαθητών που ενώ πήγαν για επίσκεψη σε σπίτι φίλου τους... έβαλαν χέρι σε χρήματα που είχε ο πατέρας του τελευταίου στην οικία.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι πέντε φίλοι επισκέφτηκαν για PlayStation έναν συμμαθητή τους! Όσο ο τελευταίος έφτιαχνε τους καφέδες, εκείνοι ερευνούσαν το σπίτι και ξάφρισαν τις οικονομίες του πατέρα του!

Οι δράστες, που είναι ηλικίας από 15 ως 18 χρόνων, ανακάλυψαν σε μια ντουλάπα τα 3.260 ευρώ που φύλαγε ο πατέρας του συμμαθητή τους και άρπαξαν τα λεφτά, ξεχνώντας ότι είναι φιλοξενούμενοι!

Όταν έφυγαν, ο πατέρας του παιδιού αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα έλειπαν και κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια, που δεν άργησε να εντοπίσει τους τέσσερις ανήλικους και αναζητά έναν Αλβανό.

Οι νεαροί ομολόγησαν την κλοπή και παρέδωσαν στους αστυνομικούς μέρος του κλεμμένου ποσού, ύψους 1.290 ευρώ. Μάλιστα, στην κατοχή ενός 16χρονου βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 20,7 γραμμαρίων κι έτσι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ για τους υπόλοιπους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Σε βάρος των γονέων τους απαγγέλθηκε κατηγορία για την πλημμελή εποπτεία τους.