​Ανατρίχιασε ολόκληρο το ακροατήριο στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις οποίες αποκάλυψε η εισαγγελέας στην αγόρευσή τη, ζητώντας την ενοχή του πατέρα της μικρής Άννυ, καθώς και του φίλου του Νικολάι.

Η εισαγγελέας πρότεινε να κριθούν ένοχοι τόσο ο πατέρας του κοριτσιού, ��σο και ο φίλος του, τονίζοντας ότι σκότωσαν, σχεδίασαν και εκτέλεσαν τον τεμαχισμό της Άννυ από κοινού. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο ένας τεμάχιζε και ο άλλος πέταγε τα μέλη του μικρού παιδιού, ενώ περιέγραψε με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια τα όσα φρικιαστικά συνέβησαν στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα το τριήμερο από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, μεταφέροντας όσα είχε καταθέσει ο Σάββας στον ανακριτή.

Οι πάντες συγκλονίστηκαν μάλιστα όταν είπε πως ο τεμαχισμός του παιδιού έγινε με μηχανικό, ψυχρό και απόλυτα μελετημένο τρόπο, χωρίς κανένα συναίσθημα και πως είναι πρωτοφανής ο τρόπος που έγινε στα παγκόσμια χρονικά.

Στο άκουσμα των όσων υπέφερε η Άννυ από τα χέρια του ίδιου του πατέρα της αρκετοί ήταν εκείνοι στο ακροατήριο που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, την ίδια ώρα όμως οι δύο κατηγορούμενοι άκουγαν την εισαγγελέα χωρίς να δείχνουν ούτε ίχνος μεταμέλειας ή απόγνωσης.

Όσο για τη μητέρα του παιδιού, πρότεινε την αθώωσή της για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, καθώς όπως είπε δεν ήταν η πρώτη φορά που άφηνε το παιδί της στον πατέρα του, ο οποίος δεν είχε δείξει ποτέ σημάδια βίας εναντίον του, επομένως δεν ήξερε ότι η Άννυ κινδυνεύει. Πρότεινε όμως να κριθεί ένοχη για το αδίκημα της ψευδορκίας, αν και όπως είπε ηθικός αυτουργός και γι’ αυτό είναι ο Σάββας.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα της Άννυ- Δολοφόνησαν την κόρη μου και μετά την τεμάχισαν

Η ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ομολογία του πατέρα της μικρής Άννυ: ΤΕΜΑΧΙΖΑ την κόρη μου επί δυο- τρεις μέρες

Πατέρας της Άννυ: «Έχω πολλά να πω αλλά δεν μπορώ, είναι εδώ η μητέρα της Άννυ δεν θα αντέξει»

Μόνο στο Star:Μέσα στο ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ της Μιχαήλ Βόδα–Φωτογραφίες από το σημείο που ξεψύχησε η Άννυ