​Η ιστορία επαναλαμβάνεται λέει ο σοφός λαός και έτσι συμβαίνει τελικά, αφού μετά από τον κουλουρά από τη Θεσσαλονίκη που του επιβλήθηκε υπέρογκο πρόστιμο γιατί πουλούσε κουλούρια χωρίς άδεια, ανάλογο πρόστιμο – μαμούθ επιβλήθηκε και σε έναν ακόμα άνεργο άνδρα, πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος πουλούσε κουλούρια και ντόνατς στην Αγία Μαρίνα στα Χανιά.

Όπως αναφέρει το CandiaNews το περιστατικό συνέβη στις 3 Αυγούστου, όταν ένας αστυνομικός εντόπισε τον άνδρα επί τω έργω και του επέβαλε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Εκείνος κατέθεσε προσφυγή, υποστηρίζοντας ότι αναγκάζεται να πουλάει κουλούρια για να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά του.

21065d45fd12890646b5a811ea83b994.jpg

Τονίζει ακόμα ότι είναι άνεργος από το 2011 και δεν διαθέτει κανένα άλλο εισόδημα, ότι κατέφυγε σε αυτή τη δουλειά γιατί είναι ο μόνος τρόπος να διασφαλίσει τα στοιχειώδη για την επιβίωση του ίδιου και της οικογένειάς του και ότι έχει τρία παιδιά και εδώ και τέσσερα χρόνια δεν εργάζεται ούτε η σύζυγός του.

Πάντως η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στην οποία προσέφυγε απέρριψε την προσφυγή του, επικυρώνοντας ουσιαστικά το βαρύ πρόστιμο που του επιβλήθηκε.