Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε από την ελληνική αστυνομία την Πέμπτη για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία είχε απλώσει τα πλοκάμια της σε Αιτωλοακαρνανία, Αττική και... Ιωάννινα!

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί επτά άτομά, μεταξύ των οποίων, έξι αλλοδαποί και ένας Έλληνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης εκτός από διακίνηση ναρκωτικών, ήταν εξπέρ και στις κλοπές αυτοκινήτων .

Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους από την εικόνα που αντίκρισαν, όταν μπήκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου διέλυαν τα αυτοκίνητα σε περιοχή της δυτικής Αττικής.

Οι συλληφθέντες είχαν στήσει ένα ολόκληρο εργαστήριο! Εκεί έκοβαν τα αυτοκίνητα και στην συνέχεια τα πουλούσαν για ανταλλακτικά!

Πιο συγκεκριμένα, στο διαλυτήριο αυτοκίνητων των δυτικών προαστίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός κλεμμένων αυτοκινήτων και φορτηγών, εκατοντάδες εξαρτήματα, άδειες και πινακίδες κυκλοφορίας .

Παράλληλα, μετά από έρευνες που έκαναν στα ορμητήρια τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 75 κιλά ινδικής κάνναβης, 3 πιστόλια, φυσίγγια και μεγάλος αριθμός πλαστών εγγράφων, σφραγίδων και ταυτοτήτων.