Παρά τους υπέρογκους φόρους που πληρώνουν οι πολίτες προς το κράτος δεν μπορούν να έχουν αξιοπρεπή περίθαλψη στα νοσοκομεία. Γιατροί και νοσηλευτές εξακολουθούν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, όμως οι ελλείψεις σε υλικό και προσωπικό είναι μεγάλες, με τα ράντζα να περισσεύουν.

Το Star συνεχίζει την αυτοψία στα δημόσια νοσοκομεία. Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας επισκέφθηκε το Αττικό νοσοκομείο και όπως θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ οι εικόνες είναι απογοητευτικές.

Ο διάδρομος της τέταρτης παθολογικής κλινικής ήταν γεμάτος ράντζα. Ασθενείς με ορούς περίμεναν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους για να βρουν μια θέση σε ένα από τα δωμάτια της κλινικής. Η έλλειψη υλικών ήταν εμφανής, όπως και η αδιαφορία των υπευθύνων που άφηναν να σκουριάζουν στο περιβάλλοντα χώρο ιατρικά κρεβάτια κομοδίνα, καρέκλες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, παρά τα χρήματα που ξοδεύτηκαν στο π��ρελθόν για την αγορά τους.

Η κάμερα του Star μπήκε και στην πολυκλινική Αθηνών στην Ομόνοια. Και εκεί τα προβλήματα είναι σοβαρότατα και οι ελλείψεις μεγάλες. Τα ράντζα "κοσμούν" τους διαδρόμους, ενώ πολλοί θάλαμοι, όπου θα μπορούσαν να νοσηλευτούν ασθενείς, είναι κλειστοί !

Οι εργαζόμενοι στο σύστημα υγείας ζητούν από τον ίδιο τον αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη να κάνει την δική του αυτοψία στα νοσοκομεία για να συνειδητοποιήσει την τραγική κατάσταση που βιώνουν.

Είναι σαφές ότι οι γιατροί στα πολυιατρεια πρέπει να σταματήσουν να κάνουν τις... καθαρίστριες. Οι πολίτες πληρώνουν υπέρογκους φόρους για να υπάρχει αξιοπρεπής περίθαλψη στα δωμάτια και όχι ράντζα!!!

BINTEO STAR