​Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Μπεν καθώς οι Βρετανοί αστυνομικοί αποκάλυψαν στους εκπροσώπους των διεθνών μέσων ενημέρωσης, πως μάρτυρας κατέθεσε και υπέδειξε τον περασμένο Ιούνιο, το σημείο που πιστεύει πως καταπλακώθηκε ο Μπεν Νίνταμ, από μπάζα που άδειαζε ο εκσκαφέας.

Ο ντετέκτιβ Τζον Κάζινς, δήλωσε χαρακτηριστικά όπως αναφέρει η Mirror πως: «Η περιοχή προετοιμάζεται για μια πλήρη έρευνα η οποία θα ξεκινήσει σύντομα και θα διαρκέσει μερικές ημέρες. Αυτή η τοποθεσία μπήκε στην προσοχή μας τον περασμένο Ιούνιο».

Ο ίδιος αρνήθηκε να αποκαλύψει τα στοιχεία του μάρτυρα και αρκέστηκε να πει πως οι έρευνες προχωρούν με την αισιοδοξία να είναι μεγάλη.

Ben-Needham.jpg

Ο παππούς του μικρού Μπεν που παρέμεινε στην αγροικία επί δύο ώρες, είπε σύμφωνα με πληροφορίες, πως νιώθει περίεργα που βρέθηκε πάλι στην Κω. «Το πιο δύσκολο πράγμα για μένα ήταν όταν όταν ξαναπάτησα το πόδι μου εδώ. Ένιωσα απαίσια».

Τι είπε ο παππούς του μικρού Μπεν

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο παππούς του μικρού Μπεν ζήτησε να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να πάρει απαντήσεις: «Θέλω απαντήσεις πριν πάω στον τάφο μου. Είμαι ανήσυχος, γιατί αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά από τις έρευνες του 2012. Η αστυνομία πιστεύει ακράδαντα ότι ο Μπεν είναι νεκρός.

Απλά σκέφτομαι ότι υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε και πρέπει να μάθουμε». Όπως είπε αισθάνεται τύψεις, αφού η κόρη του εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού και ο ίδιος έπρεπε να προσέχει τον εγγονό του.

«Ο Μπεν ήταν μαζί μου και με τη γιαγιά του και εξαφανίστηκε ενώ τον είχαμε υπό τη φροντίδα μας. Πραγματικά, με εκπλήσσει το γεγονός ότι η κόρη μου (η μητέρα του Μπεν) δεν με μισεί. Δεν ξέρω πώς μπορεί να αισθάνεται μέσα της, μετά από όλα όσα έχει περάσει» είπε και συνέχισε:

«Θέλω να δω τους αστυνομικούς στα μ��τια. Πιστεύω ότι έχουν ισχυρές ενδείξεις πως κάτι δεν πάει καλά. Μας είπαν να προετοιμαστούμε για το χειρότερο, μας είπαν πως ο Μπεν μπορεί να σκοτώθηκε από έναν εκσκαφέα. Αλλά εάν βρουν τον Μπεν, αυτό θα είναι το τέλος ενός εφιάλτη και η αρχή ενός άλλου. Είναι τρομερό συναίσθημα να ζεις με ενοχές που ξέρεις ότι δεν θα φύγουν ποτέ. Και η θεωρία της αστυνομίας περί δυστυχήματος το κάνει ακόμα χειρότερο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο στο star.gr: Έφτασε στ��ν Κω ο παππούς του μικρού Μπεν-Γιατί κλήθηκε εκτάκτως στο νησί