​Στην Κω έφτασε ο παππούς του Μπεν Νίνταμ, Έντι, μετά από κλήση των Βρετανών ερευνητών που βρίσκονται στην Κω και για 11η μέρα αναζητούν έστω και το παραμικρό στοιχείο που θα μπορέσει να ρίξει φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση.

Όπως είπε στο star.gr, ο Έλληνας ερευνητής, Θάνος Φούρλης, ο οποίος συμμετέχει στις έρευνες, ο παππούς του Μπεν κλήθηκε ώστε να δώσει κάποια στοιχεία για την περίοδο που έγινε η επέκταση στου σπιτιού, όπου έμεναν με τον εγγονό του.

332.jpg

(Ο Έντι Νίνταμ)

Αυτό που θέλουν είναι ο Έντι Νίνταμ να ανασύρει μνήμες και να περιγράψει πώς γίνονταν οι εργασίες, ώστε να συγκεντρώσουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν για τις έρευνες.

Πάντως ο κ. Φούρλης τόνισε πως ακόμα δεν υπάρχει κάποιο τρανταχτό στοιχείο που να δείχνει τι συνέβη στο μικρό αγόρι, ενώ δεν αποκάλυψε αν η κλήση του κ. Νίνταμ οφείλεται στο γεγονός ότι ανακάλυψαν κάτι στο σημείο όπου είχε γίνει η επέκταση του σπιτιού.

Το μόνο που αρκέστηκε να πει στο star.gr ήταν ότι οι έρευνες συνεχίζονται, χωρίς όμως να έχουν καταλήξει κάπου μέχρι στιγμής.

Της Ευαγγελίας Ντούρου

Διαβάστε ακόμα:

H περίεργη ανακοίνωση του Δήμου της Κω-Μπαίνει σφήνα στις έρευνες για τον Μπεν

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση του Μπεν: Ζητούν να κατεδαφίσουν δωμάτιο του σπιτιού που έμενε

ΚΡΑΥΓΗ αγανάκτησης:«Δεν καταπλάκωσε ο πατέρας μου τον μικρό Μπεν.Είχε καρκίνο και βοηθούσε...»