​Με βαρύτατες κατηγορίες για ομαδικό βιασμό, ληστεία και εμπορία ναρκωτικών παραπέμφθηκαν στον ανακριτή οι βιαστές της φοιτήτριας μέσα στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η πλούσια εγκληματική δράση της πείρας των μεταναστών, στάθηκε αφορμή για μαζική εξόρμηση της δίωξης ναρκωτικών με 21 συλλήψεις.

150076.jpg
Ο βιασμός της 23χρονης φοιτήτριας με την απειλή του σπασμένου μπουκαλιού και η ληστεία σε βάρος της και σε βάρος του φίλου της, ήταν όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, η κλιμάκωση μιας εγκληματικής δράσης των τριών προσφύγων από την Συρία και την Αλγερία, που όπως φ��ίνεται είχαν επιλέξει το χώρο του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για διακίνηση ναρκωτικών αλλά και για επιθέσεις σε βάρος ανυπεράσπιστων γυναικών.

ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΕΙΧΑΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

Μόλις λίγες ώρες πριν την σεξουαλική επίθεση και τη ληστεία σε βάρος του ζευγαριού που έγινε ξημερώματα, οι τρεις δράστες είχαν επιτεθεί άλλες δύο φορές και άρπαξαν τις τσάντες από δύο νεαρές γυναίκες που είχαν την ατυχία να κινούνται μόνες στο χώρο γύρω από το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο.

160881.jpg
Η έφοδος της αστυνομίας στο διαμέρισμα όπου είχαν βρει κατάλυμα οι τρεις δράστες του βιασμού έφερε στο φως ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και άλλες τέσσερις συλλήψεις.

Ναρκωτικά εντοπίστηκαν και σε δεύτερο διαμέρισμα όπου είχε νοικιάσει ένας από τους 7 συλληφθέντες ο οποίος φαίνεται ότι ειδικεύονταν στη διακίνηση και εμπορία χασίς.

150078.jpg
Η αποκάλυψη του κυκλώματος έσπρωξε την δίωξη ναρκωτικών σε νυχτερινή εξόρμηση στην περιοχή της Καμάρας και στους χώρους γύρω από το πανεπιστήμιο με αποτέλεσμα να συλληφθούν 21 άτομα στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ηρωίνη και χασίς.

160883.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.