​Έκκληση προς όλους να αφήσουν τις αρμόδιες Αρχές να ολοκληρώσουν τις έρευνες τους για τον μικρό Μπεν, απηύθυνε ο δήμος της Κω.

Την ώρα που όπως έχει ήδη γράψει το star.gr οι έρευνες των Βρετανών αστυνομικών βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί ώστε να υπάρξει μια λύση στο μυστήριο της εξαφάνισης του αγοριού που χάθηκε πριν από 25 ολόκληρα χρόνια, ο δήμος Κω με ανακοίνωση του, αναφέρει:

290916202620_0223.jpg
«Θεωρούμε ότι τα σενάρια που διακινούνται, ιδίως στο βαθμό που σπιλώνουν υπολήψεις, οικογένειες και ανθρώπους, που δεν βρίσκονται εν ζωή, δεν διευκολύνουν τις έρευνες, ιδιαίτερα όταν δεν υπάρχει τεκμηρίωση.Αντίθετα, δημιουργούν μια νοσηρή ατμόσφαιρα».

Μάλιστα τονίζει πως αυτό που προέχει είναι να διευκολυνθούν και να ολοκληρωθούν οι έρευνες των Αρχών για την αναζήτηση της αλήθειας σε αυτή την υπόθεση.

172109.jpg

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ:

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι Βρετανοί ερευνητές βρίσκονται στο νησί εδώ και περίπου μια εβδομάδα, έπειτα από μια μαρτυρία-«φωτιά», που ανέφερε ότι ο 21 μηνών Μπεν, σκοτώθηκε από τον εκσκαφέα που οδηγούσε ο Κωνσταντίνος Μπάρκας.

Ο χειριστής δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή καθώς πέθανε πέρυσι από καρκίνο, ωστόσο η οικογένεια του ξεσπά και τονίζει πως ο Κ. Μπάρκας δεν είχε καμία σχέση με τον θάνατο του Μπεν.

172221.jpg

Όλες αυτές τις ημέρες, οι βρετανικές Αρχές έχουν ξεκινήσει τις ανασκαφές, οι οποίες ωστόσο δεν τους έχουν οδηγήσει σε κάποιο στοιχείο, εκτός από το αρχαίο νεκροταφείο που βρήκαν ενώ έσκαβαν και το οποίο φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τον Μπεν.

172226.jpg
Τις τελευταίες δυο ημέρες, οι ερευνητές έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε δωμάτιο που έχει κτιστεί στο οίκημα που έμενε η οικογένεια του Μπεν μετά την εξαφάνιση του.

172338.jpg
Για τον λόγο αυτό οι Βρετανοί αστυνομικοί ζήτησαν και πήραν άδεια για την κατεδάφιση του συγκεκριμένου δωματίου έτσι ώστε να διενεργήσουν έρευνες οι οποίες θα γίνουν με ειδικό μηχάνημα που αναμένεται να μεταφερθεί στο νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ στις έρευνες για τον μικρό Μπεν- Βρήκαν αρχαίο νεκροταφείο

Μόνο στο star.gr:Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ των ερευνών για τον Μπεν–Τι αποκαλύπτει ο Έλληνας ερευνητής

Έθαψαν τον Μπεν κάτω από δέντρο; Υποψίες πως ο θάνατός του κουκουλώθηκε (ΦΩΤΟ)

«Αξίζαμε την αλήθεια πριν 25 χρόνια»: Η οργή της μητέρας του μικρού Μπεν

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση του Μπεν: Ζητούν να κατεδαφίσουν δωμάτιο του σπιτιού που έμενε

ΚΡΑΥΓΗ αγανάκτησης:«Δεν καταπλάκωσε ο πατέρας μου τον μικρό Μπεν.Είχε καρκίνο και βοηθούσε...»

Νέα κατάθεση ΦΩΤΙΑ για τον μικρό Μπεν- «Τον είδα να είναι ιδρωμένος και να τρέμει»

Συγκλονίζει η αδερφή του μικρού Μπεν-«Θα με σταυρώσει αν τον βρουν θαμμένο στην Κω»