​Πυρ και μανία είναι η μητέρα της Ασπασίας, η οποία το 2013 πυροβολήθηκε δυο φορές από τον ίδιο της τον πατέρα, με αποτέλεσμα έκτοτε να νοσηλεύεται στο Κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

vlcsnap-2016-10-04-17h34m44s158.jpg

Η Σπυριδούλα Φατούρου, άφησε για πρώτη φορά την κόρη της, και ήρθε στο στούντιο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» παρέα με τον σύντροφό της, προκειμένου να μιλήσει για το ανάλγητο κράτος, το οποίο αποφάσισε να κόψει την αναπηρική σύνταξη των 330 ευρώ που έπαιρνε η Ασπασία, καθώς η ίδια λόγω των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν αποφάσισε να πάρει την σύνταξη χηρείας.

(Η μητέρα της Ασπασίας με την κόρη της και τον σύντροφό της)

aspasia.jpg

Εξοργισμένη, η Σπυριδούλα Φατούρου δήλωσε:

«Θα φτάσω στα άκρα. Με αναγκάζει να βουτήξω το παιδί μου και να φουντάρω. Δεν μπορούμε να ζήσουμε τα παιδιά μας, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Αν για αυτούς είναι για πέταμα στον Καιάδα, εμείς τα θέλουμε. Οι άνθρωποι που είναι σε αυτή την κατάσταση δεν είναι για πέταμα. Πρέπει κάποια στιγμή το κράτος να συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να βοηθήσει τις ευπαθείς ομάδες και όχι να μας κατακρεουργεί».

152471.jpg
Μάλιστα τόνισε πως «είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι της ψυχολογίας. Η Ασπασία έχει περάσει 31 μήνες στο κέντρο αποκατάστασης και τους ευχαριστώ όλους. Αλλά κάποια στιγμή λες να συνεχίσω κάπως την ζωή μου, να την βοηθήσω να πάει σε ένα σπίτι πιο ζεστό και οικείο, στον χώρο της, στον τ��πο της, στην οικογένεια της, στις φίλες της, μήπως και βοηθηθεί και ανέβει λίγο ακόμα. Εκείνο το μικρό που περιμένω εγώ».

290616183805_5641.jpg
Για να καταλήξει λέγοντας ότι «βρίσκεται ένα σπίτι δεν ζήτησα τίποτα τζάμπα. Και το νοίκιασα! Τα υπόλοιπα; Η Ασπασία δεν χρειάζεται συντήρηση. Θέλει δουλειά για να προχωρήσει. Αλλιώς είναι συντηρώ έναν ασθενή και αλλιώς τον βοηθάω να εξελιχθεί ως ενός σημείου. Μιλάμε για ένα τεράστιο κόστος μηνιαίως, συν τα αναλώσιμα. Μιλάμε περίπου για 3.000 ευρώ το μήνα με πολλή πολλή πίεση!Δεν απειλώ αλλά είμαι πολύ θυμωμένη με την εκάστοτε και ειδικά με την συγκεκριμένη κυβέρνηση».

270516131401_1425.jpg
152470.jpg


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.