Ελεύθερος με εγγύηση 100.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση 1 φορά την εβδομάδα στο ΑΤ της περιοχής του αφέθηκε, ο 66χρονος εφοπλιστής Ιωάννης Καραγιώργης.

Ο επιχειρηματίας- καναλάρχης είχε συλληφθεί στο σπίτι του στη Γλυφάδα, με βάση ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις ολλανδικές Αρχές και αφορούσε τα αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας και δόλιας πτώχευσης, για τα οποία κατηγορείται στην Ολλανδία.

Ο ιδιοκτήτης του Attica TV προσέφυγε δια του συνηγόρου του Γιάννη Μαντζουράνη κατά της διάταξης του εισαγγελέα που είχε διατάξει την κράτησή του και η προσφυγή του αυτή έγινε δεκτή με θετική εισήγηση και του εισαγγελέα της έδρας κ.Κούτρα.

Όπως ανέφερε ο κ.Μαντζουράνης, ο εντολέας του δεν είχε λάβει ποτέ κλήση από τις Ολλανδικές αρχές, αφού αυτές στέλνονταν σε ανύπαρκτη διεύθυνση.

Μάλιστα η νέα μόνιμη διεύθυνσή του ήταν γνωστή στις Ολλανδικές αρχές. Μετά από αυτά η προσφυγή έγινε δεκτή και από τους δικαστές και αύριο αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.

Παράλληλα παραμένει σε εκκρεμότητα το ζήτημα της έκδοσης του με βάσει το αίτημα, που αναμένεται να υποβάλλουν, οι Ολλανδικές αρχές το οποίο θα κριθεί αρμοδίως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΥΤΗ είναι η απάντηση του καναλάρχη- επιχειρηματία Γιάννη Καραγιώργη για την σύλληψη του

Ποιος Έλληνας καναλάρχης συνελήφθη για πλαστογραφία