​Τον έρωτα της για τον μπρουτάλ αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, εξομολογείται η Αφροδίτη Αδάμη στην Εφημερίδα «Κόσμος».

153561.jpg
Η γιατρίνα πορνοστάρ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ), δηλώνει πως έχει μεγάλη αδυναμία στον Παύλο Πολάκη, χαρακτηρίζοντας τον… «σέξι»!

240316123539_9250.jpg
«Από τον ρόλο μου σαν γιατρός κρατάω το γεγονός ότι ο πιο σέξι πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Παύλος Πολάκης που είναι (κατά κάποιο τρόπο) προϊστάμενός μου. Γουστάρω Πολάκη μου» λέει στη συνέντευξη της.

172119.jpg
Μάλιστα δεν κρύβει και την επιθυμία της κάποια στιγμή να καθίσει στα βουλευτικά έδρανα, τονίζο��τας πως είναι ενθουσιασμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ, και πως στόχος της είναι κάποια στιγμή να γίνει βουλευτής του κόμματος, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο, πως η πολιτική της καριέρα μπορεί να περιμένει για την ώρα.

240316123540_0171.jpg

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΤΡΙΝΑ-ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ:

Τον περασμένο Δεκέμβριο, πήρε το πτυχίο της από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πάτρας με βαθμό 6,13.

Στη συνέχεια αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα στον χώρο των ερωτικών ταινιών και έπιασε δουλειά στην εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina» με το καλλιτεχνικό όνομα Αφροδίτη Αδάμη.

171827.jpg

Sex έκανε για πρώτη φορά στα 19 της, ενώ τη πρώτη της ερωτική ταινία την είδε στα 12 της.

Resizer.jpg
Καριέρα πορνοστάρ ακολούθησε μετά από ένα sex tape που γύρισε με το αγόρι της, το οποίο και έστειλαν στον Σειρηνάκη. Κάπως έτσι ξεκίνησε η επαγγελματική της ενασχόληση με τον χώρο των πορνό ταινιών.

«ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΡΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΤΕΧΝΗ»

«Το πορνό είναι για μένα τέχνη. Δεν το κάνω για τα λεφτά. Δεν κάνω πορνό, κάνω τέχνη» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως οι ερωτικές ταινίες «είναι εκπαιδευτικές. Δείχνουν την ανθρώπινη ανατομία, πώς ενώνονται δύο άνθρωποι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΥΤΗ είναι η γιατρός από την Πάτρα που έγινε ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ-ΚΑΥΤΕΣ φωτογραφίες