​Στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα μίλησε ο Νικολάι, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια στην δολοφονία της 4χρονης Άννυ μαζί με τον πατέρα της μικρής, Σάββα.

Ο Νικολάι περιέγραψε όλα όσα έγιναν την ημέρα της δολοφονίας της μικρής. «Μεγάλη Δευτέρα ήμουν σε αυτό το σπίτι. Από την Μεγάλη Δευτέρα τελευταία φορά που κοιμήθηκα σε αυτό το σπίτι (εννοεί στη Μιχαήλ Βόδα όπου βρήκε τραγικό θάνατο η 4χρονη), ήταν Μεγάλη Τετάρτη. Τότε τελευταία φορά εγώ είδα το παιδί στις 10 και 10 με 10 και μισή. Εγώ τότε γύριζα από την δουλειά, κάτσαμε και μετά εγώ έφυγα, έκανα μπάνιο και πήγα στο δωμάτιο να κοιμηθώ. Η μικρή όταν την είδα εγώ τελευτα��α φορά, ήταν στην πλάτη του Σάββα, στον καναπέ. Είμαι σίγουρος ότι κοιμόταν. Δεν ξέρω αν ανάσαινε», είπε ο Νικολάι και πρόσθεσε ότι «δεν έκανε χρήση ναρκωτικών το μοιραίο βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης με τον πατέρα της μικρής».

Στη συνέχεια είπε πως την Μεγάλη Πέμπτη ξύπνησε στις 10 το πρωί. «Έκανα καφέ, έκανα τσιγάρο, έκανα ντους γιατί από τις 12 έπρεπε να είμαι στη δουλειά και πριν βγω έξω από το σπίτι προσπάθησα να μπω στο δωμάτιο (σ.σ. του Σάββα) για να βάλω λί��ο άρωμα γιατί το άρωμα ήταν εκεί στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας με την μικρή. Προσπάθησα να μπω μέσα, όμως η πόρτα ήταν κλειστή. Ήταν κλειδωμένη.»

Σε ερώτηση αν ο Σάββας συνήθιζε να κλειδώνει την πόρτα ο Νικολάι απάντησε: «Όχι μέχρι τότε όχι, νομίζω όχι. Ήμουν λίγο νευρικός γιατί ήταν κλειδωμένα και δεν μπορούσα να βάλω άρωμα.»

Ο Νικολάι τόνισε ότι στο σπίτι ξαναπήγε «Πέμπτη βράδυ ακριβώς 9 και μισή, όμως δεν μπήκα μέσα στο σπίτι. Μου τηλεφώνησε ο Σάββας και μου είπε ότι η μητέρα ήταν εκεί, θα έμενε εκεί και υπήρχε πρόβλημα. Δεν έπρεπε να γυρίσω στο σπίτι και εγώ έμεινα στο δρόμο Είχα στην τσέπη μου στο κινητό το τηλέφωνο της γυναίκας που έχει δωμάτια, πήρα τηλέφωνο και κανονίσαμε 8 η ώρα πήγα εκεί. Χωρίς τα ρούχα μου, χωρίς τίποτα. Και μετά κανονίσαμε στο τηλέφωνο με το Σάββα να πάω εκεί να μου δώσει τα πράγματά μου γιατί την άλλη μέρα έπρεπε να πάω στη δουλειά και είχα ρούχα, ούτε τίποτα. Έκανα κλήση και ο Σάββας με περίμενε μπροστά από την πολυκατοικία. Δεν μπήκα μέσα στο διαμέρισμα. Όταν ρώτησα τον Σάββα τι κάνουν με την μικρή, μου είπε ότι ήταν η μητέρα του με την Άννυ στο σπίτι. Την Μεγάλη Παρασκευή, όλη μέρα πήγα στη δουλειά μου, είχα έναν φίλο, κανονίσαμε να πάμε έξω να πιούμε κάτι και ο Σάββας με πήρε τηλέφωνο και με παρακαλούσε να του φέρω τσιγάρα. Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής μπήκα μέσα στο σπίτι και είδα την μικρή. Όταν ρώτησα που είναι, ο Σάββας μου είπε πως ήταν στον Πειραιά με τη γιαγιά της».

Όσο για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, ο Νικολάι είπε πως πήγε με τον πατέρα της Άννυ σε κλαμπ.

Πότε όμως του είπε ο Σάββας την αλήθεια; «Τις επόμενες ημέρες μετά το Πάσχα, μου είχε ότι είχε βρει ένα πρωί την κόρη του πεθαμένη και μετά μου είπε ότι είχε πάρει πολλές ουσίες και είχε τρελαθεί και είχε κάνει ό,τι είχε κάνει».

«Εγώ δεν πιστεύω ότι ο γιος μου είναι ανακατεμένος. Ο γιος μου συνέβαλε στο να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ότι ο Σάββας τεμάχισε το παιδί», είπε η μητέρα του Νικολάι στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του Νικολάι και της μητέρας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρίκη για την Άννυ: Της αφαίρεσαν τα γεννητικά όργανα για να καλύψουν σεξουαλικό έγκλημα