Τέλος δόθηκε στο θρίλερ της εξαφάνισης της 16χρονης Άννας Τερζίδου από την Θεσσαλονίκη

Η ανήλικη κοπέλα βρέθηκε τελικά στην Αθήνα μετά από 9 ημέρες αναζήτησης και ενώ η φωτογραφία της είχε ανέβει και στην ιστοσελίδα της αστυνομίας.

asd.jpg

Όπως αναλυτικά μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, η 16χρονη Άννα εμφανίστηκε μόνη της το μεσημέρι του Σαββάτου στο Τμήμα της Ασφαλείας Ηλιούπολης και δήλωσε πως είναι καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως κλήθηκε η μητέρα της στο τμήμα, η οποία πήγε για λίγο και τελικά αποχώρησε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 16χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε στο τμήμα ανηλίκων στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, όπου και θα παραμείνει μέχρι να έρθει ο πατέρας τη�� από τον Σταυρό Ασπροβάλτας, καθώς αυτός έχει την επιμέλεια του παιδιού.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή δηλώνει πως δεν επιθυμεί να ζήσει με κανέναν από τους δύο γονείς της, στους οποίους καταλογίζει ιδιαίτερα αυστηρή συμπεριφορά και άσκηση βίας αλλά και χρήση ουσιών από την πλευρά της μητέρας της. Η Άννα Τερζίδου ζητά μάλιστα να μείνει με την ξαδέρφη της στην Αθήνα .

Όλα τα παραπάνω στοιχεία θα τα εξετάσουν οι αρχές και στην συνέχεια θα αποφανθεί ο Εισαγγελέας Ανηλίκων.

Υπενθυμίζουμε πως την εξαφάνιση της 16χρονης δήλωσε στις αρχές ο πατέρας της με 14 ημέρες καθυστέρηση και ο ίδιος υποστήριξε ότι η κόρη του είχε φύγει και στο παρελθόν από το σπίτι αλλά στην συνέχεια επέστρεψε .

Δείτε επίσης:

ΖΕΙ η 16χρονη Άννα Τερζίδου που είχε εξαφανιστεί - Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί