​Με έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Ένας υπάλληλος καθαριότητας σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και εκατοντάδες πανάκριβα σ��ευάσματα για καρκινοπαθείς που φέρεται να τα διακινούσε στο εξωτερικό.

Aναλυτικότερα….

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αθηνών, όταν μέσα στο σπίτι και το αυτοκίνητο του 47χρονου υπαλλήλου καθαριότητας βρήκαν περισσότερα από 160 σκευάσματα για καρκινοπαθείς. Πανάκριβα φάρμακα που στα χέρια γιατρών σώζουν ζωές, αλλά κανείς δεν ξέρει που κατέληγαν…

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο υπάλληλος καθαριότητας φέρεται να έχει στο τραπεζικό του λογαριασμό πολλές χιλιάδες ευρώ και η έρευνα τους στρέφεται προς την διακίνηση των πανάκριβων φαρμάκων στο εξωτερικό.

Πως όμως κατάφερνε να παίρνει στα χέρια του τα φάρμακα;

Η εφαρμογή του πρωτοκόλλου που τηρείται με ευλάβεια σε τέτοιες περιπτώσεις προβληματίζει τον πρόεδρο εργαζομένων του Ιπποκράτειου Δ.Κουρουβακάλη, ο οποίος μίλησε στο Star.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει έρευνα στις αποθήκες φαρμάκων,καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχει και συνεργός εκ των εσω.

Εκτός όμως από τα φάρμακα στην κατοχή του 47χρονου βρέθηκαν 27 κιλά χασίς και χρήματα, η προέλευση των οποίων θα ερευνηθεί.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star