«Βραχυκύκλωσαν» τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μίμη Δημητριάδη οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ, στην Κοζάνη! Η υπαγωγή της επιχείρησης Ηλεκτρισμού στο υπεταμείο ήταν η αιτία για να ανάψουν τα αίματα και να διασταυρώσουν τα ξίφη τους συνδικαλιστές και βουλευτής.

Η δήλωση του κυρίου Δημητριάδη πως «η κυβέρνηση δεν πουλάει την ΔΕΗ», προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της ΝΟΔΕ, Κοζάνης Π. Καρακασίδη.

«Η ΔΕΗ έχει χάσει το 20% από τους πελάτες της, χωρίς να πάρει μια δραχμή, ενώ με το 30% της μικρής ΔΕΗ θα παίρναμε 2,5 δις», είπε από την πλευρά του ο κ.Καρακασίδης, με τον κύριο Δημητριάδη να επιμένει ότι «το υπερταμείο είναι δημόσιο 100%, με μοναδικό μέτοχο το ελληνικό δημόσιο. Εμείς δεν πουλάμε».

«Εσείς ξεπουλάτε», του έλεγαν.

«Εμείς βάζουμε για πλάτη να μην πουληθεί η ΔΕΗ», επέμενε ο βουλευτής, ενώ όταν τον ρωτούσαν για τη μεταφορά του 34% της επιχείρησης στο υπερταμείο, εκείνος υποστήριζε πως «πάει από το δημόσιο στο... δημόσιο».

«Βάζουμε πλάτη για να μην ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ. Το υπερταμείο είναι δημόσιο 100%, με μοναδικό μέτοχο το ελληνικό δημόσιο. Εμείς δεν πουλάμε. Η ΔΕΗ είναι δημόσια και θα παραμείνει δημόσια», επαναλάμβανε ο βουλευτής, προσπαθώντας να ηρεμήσει κάπως τα πνεύματα.

ΒΙΝΤΕΟ Kozan.gr, kozanimedia

Δείτε επίσης:

Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ για την ένταξη των ΔΕΚΟ στο υπερ-ταμείο

Αναστάτωση στους εργαζομένους των ΔΕΚΟ για την ένταξη στο υπερταμείο

Θα πούμε το νερό… νεράκι και θα κρατάμε κεράκι: Πωλούν ΔΕΗ και ύδωρ!

«Στον αέρα» δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ μετά την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου