​Στη γραμμή του προέδρου του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, Νίκου Σακελλαρίου, σύμφωνα με την οποία η πρώτη διάσκεψη για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών ματαιώθηκε (γεγονός απολύτως ασύνηθες) λόγω του κλίματος που επικρατεί σε δημόσιες τοποθετήσεις για την υπόθεση, κατέρχονται μετά από 3 ώρες οι δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα μετά τον ορυμαγδό των πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση κατά τη διάσκεψη μεταξύ των δικαστών σπεύδουν να το διαψεύσουν και να συνταχθούν με την ανακοίνωση (δεύτερο ασύνηθες γεγονός να εκδίδεται ανακοίνωση για ματαίωση διάσκεψης) ) του προέδρου.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν: «Σύμφωνα με την από 30-09-2016 ανακοίνωση του προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας, ο μόνος λόγος για τον οποίο ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα διάσκεψη του Δικαστηρίου επί των υποθέσεων για τις τηλεοπτικές άδειες είναι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις ως προς την έκβαση της διασκέψεως της Ολομέλειας για τα θέματα αυτά. Επομένως, όσα αντίθετα αναφέρονται στον Τύπο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τηλεοπτικές άδειες: Η ανακοίνωση του Προέδρου του ΣτΕ για την διακοπή της διάσκεψης