​Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 16χρονης Άννας Τερζίδου, η οποία όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, αγνοείται από τις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ η εξαφάνιση της δηλώθηκε από τον πατέρα της, δεκατέσσερις ημέρες μετά, και συγκεκριμένα στις 22 Σεπτεμβρίου.

Την στιγμή που αστυνομία και «Χαμόγελο του Παιδιού» ψάχνουν εναγωνίως για να βρουν τα ίχνη της 16χρονης, η κοπέλα του αδερφού της Άννας ξεσπά στο star.gr για όσα ακούγονται όλο αυτό το διάστημα, από διάφορα άτομα που βγαίνουν και υποστηρίζουν πως η Άννα είχε σχέση με σύντροφο Αλβανικής καταγωγής:

280916150052_2838.jpg
«Δεν πρέπει να ακούτε τίποτα από όσα γράφονται! Προχθές κάποιος έγραψε ότι η Άννα έφυγε με κάποιον Αλβανό, και όταν του έστειλε μήνυμα το Χαμόγελο του Παιδιού για να ζητήσει πληροφορίες, ο άνθρωπος εξαφανίστηκε. Αν τα είχε με Αλβανό δεν θα το ξέραμε εμείς βρε παιδιά, δεν θα είχαμε καταλάβει κάτι; Με ενοχλούν οι κακίες που γράφονται. Πρέπει να μετριαστούν γιατί μιλάμε για ένα παιδί. Αν είναι μέσα με άλλο προφίλ και τα βλέπει όλα αυτά, δεν παίζει να γυρίσει σύντομα».

Όπως μας εξήγησε, η επικοινωνία τους με τις Αρχές και το Χαμόγελο του Παιδιού είναι καθημερινή, αλλά προς το παρόν «τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Έχουν περάσει πλέον 21 ημέρες. Δεν έχουμε κανένα νέο. Τίποτα. Μαύρα μεσάνυχτα!»

Resizer (1).jpg
Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι η Άννα την ημέρα που εξαφανίστηκε μπήκε σε ένα άσπρο αμάξι.

ΑΨΟΓΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ-Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ:

Παρόλο που ο (ετεροθαλής) αδερφός της Άννας ζει μόνιμα στην Γερμανία αλλά έρχεται τακτικά στην Ελλάδα, οι σχέσεις του με την 16χρονη ήταν άψογες:

«Του έλεγε ως ενός σημείου τα προσωπικά της. Όσο μπορεί να τα πει ένα αγόρι σε ένα κορίτσι. Είχαν καθημερινή επαφή με την Άννα μέσω Facebook, αλλά αν δεν έχεις τον άλλον μπροστά σου να τον κοιτάξεις στα μάτια… Είναι και παιδί η Άννα έτσι; Είναι 16 χρονών μωρό» εξηγεί στο star.gr η σύντροφος του.

(Όποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα που αναγράφονται στη φωτογραφία)

280916150050_0716.jpg

«Η ΑΝΝΑ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 16χρονη εξαφανίζεται, καθώς στο παρελθόν «είχε ξαναφύγει, αλλά για μικρό χρονικό διάστημα. Την πρώτη φορά που έφυγε ήταν στον Λαγκαδά με έναν σύντροφο της».

ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ��Α ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ:

«Όταν ένα παιδί εξαφανίζεται, αν εξαφανιστεί και 2η και 3η φορά θα πας να το δηλώσεις κατευθείαν; Πιστεύεις πως το παιδί θα γυρίσει και κάνει ένα καπρίτσιο ακόμα» εξηγεί στο star.gr η κοπέλα του αδερφού της Άννας, τονίζοντας πως:

«Μάλωνε με τον μπαμπά της όπως όλα τα παιδιά στα 16. Όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση. Ο μπαμπάς είναι αυστηρός όταν είναι μόνος του και μεγαλώνει το παιδί του φοβάται».

(Όποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα που αναγράφονται στη φωτογραφία)

280916150051_1824.jpg

Η ΑΝΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ FACEBOOK:

«Δεν μας ανοίγουν το Facebook γιατί είναι κλειστό… Απενεργοποιημένο. Μας έδωσαν τους κωδικούς, αλλά αφού δεν υπάρχει πλέον Facebook. Από τα κεντρικά του Facebook μας απάντησαν πως η σελίδα ανοίγει μόνο σε περίπτωση θανάτου. Πλέον η Άννα έχει αλλάξει τα πάντα. Το κινητό της είναι κλειστό.. Και το Viber της είναι κλειστό. Ούτε την τελευταία σύνδεση δεν μπορούμε να δούμε».

280916150054_4788.jpg

ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ:

«Σε όλη την βόρεια Ελλάδα υπάρχουν φωτογραφίες της. Δεν υπάρχει άνθρωπος του ΠΑΟΚ –επειδή ασχολούμαστε με τον ΠΑΟΚ-που να μην την ψάχνει στην Βόρεια Ελλάδα, μέχρι και στην Αθήνα. Τι άλλο να κάνουμε».

«ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕΙ-ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ»

«Έχουμε τρομάξει, είμαστε άυπνοι, συνέχεια χτυπάνε τηλέφωνα, έρχονται μηνύματα. Για εμάς είναι κάτι πρωτόγνωρο όλο αυτό» λέει στο star.gr η κοπέλα του αδερφού της Άννας, τονίζοντας πως:

«Όπου και να είναι, με νοιάζει να είναι καλά. Είναι καλά όμως; Μπορεί να μου το αποδείξει κάποιος ότι η μικρή είναι όντως καλά; Είναι λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε. Αν είναι εκτός Ελλάδος εκεί την βάψαμε επειδή άργησαν να ενημερωθούν οι Αρχές».

280916150053_3805.jpg

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Βεργιώτ��