​Σε θρίλερ εξελίσσεται η αναζήτηση των λειψάνων του μικρού Μπεν, καθώς οι εξελίξεις στην υπόθεση φαίνεται πως είναι ραγδαίες.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η «Daily Mirror» επικαλούμενη δηλώσεις βρετανών αστυνομικών, εντοπίστηκαν σημάδια αποσύνθεσης κάτω από το δέντρο στον ελαιώνα, πίσω από την αγροικία απ΄όπου χάθηκαν μια για πάντα τα ίχνη του Μπεν Νίνταμ, πριν από 25 ολόκληρα χρόνια.

260916093630_0494.jpg
Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, στο μικροσκόπιο των ερευνητών έχει μπει μια φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε λίγο πριν την εξαφάνιση του 21 μηνών (τότε) Μπεν.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται ένα νέο δέντρο, το οποίο φυτεύτηκε στο χωράφι όπου διεξάγονται οι ανασκαφές.

(Στο κόκκινο η αγωνία της μητέρας του, Κέρι Νίνταμ, η οποία όλες αυτές τις ημέρες κάθεται σ�� αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας να μπει τέλος στο μαρτύριο της)

280916134656_6523.jpg
Οι ερευνητές εντόπισαν το δέντρο συγκρίνοντας τις φωτογραφίες των τελευταίων 25 ετών, από τότε δηλαδή που χάθηκαν τα ίχνη του Μπεν, καθώς δεν αποκλείουν ο θάνατός του να «κουκουλώθηκε» και το άψυχο κορμί του να θάφτηκε κάτω από αυτό το δέντρο.

172104.jpg
Αιτία, είναι μια νέα πολύ σοβαρή μαρτυρία, που αναφέρει ��ως ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε καταλάθος, από τον εκσκαφέα που οδηγούσε ο χειριστής Κωνσταντίνος Μπάρκας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

172105.jpg

Προς το παρόν πάντως, δεν είναι γνωστό αν τα ίχνη αποσύνθεσης που βρέθηκαν είναι ανθρώπινα ή ανήκουν σε ζώα, κάτι που θα αποσαφηνιστεί όταν αυτά σταλούν σε εργαστήρια του Λονδίνου που έχουν αναλάβει την εν λόγω έρευνα.

Μέχρι στιγμής, σε δείγματα που είχαν παρθεί από άλλα μέρη των ερευνών βρέθηκαν ίχνη αποσύνθεσης από ένα σκυλί και μια νυχτερίδα.

172106.jpg
Ο επιθεωρητής Τζον Κάζινς, έκανε λόγο για μια «περιοχή που έχει μεγάλο ενδιαφέρον». Όπως είπε στους εκπροσώπους των διεθνών μέσων ενημέρωσης:

172107.jpg
«Αρχίσαμε να σκάβουμε στη βάση μιας συκιάς μετά από μια φωτογραφία που έδειξε ότι φυτεύτηκε όταν το παιδί είχε ήδη εξαφανιστεί. Αξιωματικοί ανέλυσαν την εικόνα και διαπίστωσαν ότι τραβήχτηκε 10 μέρες μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν. Είναι η παλιότερη καταγραφή και αυτός είναι ο λόγος που επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας σε αυτό το σημείο».
172108.jpg
172109.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΩΤΗ φορά: ΜΕΣΑ στο σπίτι από όπου χάθηκε ο μικρός Μπεν- Ο χαρούμενος ήλιος που έμεινε άθικτος

Έθαψαν τον Μπεν κάτω από δέντρο; Υποψίες πως ο θάνατός του κουκουλώθηκε (ΦΩΤΟ)