​Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση με τους μετανάστες στην χώρα μας….

Στο hot spot της Μόριας ένας 16χρονος ασυνόδευτος πρόσφυγας από το Πακιστάν έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 4 ομοεθνείς του, οι οποίοι μάλιστα κατέγραψαν με κινητά τηλέφωνα τις πράξεις τους. Μετά την καταγγελία, οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικ��ύς και το θύμα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, τα ευρήματα της οποίας επιβεβαίωσαν όσα είχαν καταγγελθεί, ενώ οι συνήγοροι υπεράσπισης παραιτήθηκαν.

Δυστυχώς, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες ζουν ο ένας πάνω στον άλλο και χωρίς τις στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής μέσα σε κλειστές εγκαταστάσεις, όπως είναι το Ελληνικό.

Οκτώ στα δέκα παιδιά μάλιστα δεν εμβολιάζονται για ασθένειες, όπως είναι η ηπατίτιδα, αν και ζουν σε άθλιες συνθήκες.

Και δεν είναι μόνο αυτό! Μετανάστες καταγγέλουν στο Star πως ενώ έχουν στα χέρια τους ιατρικές γνωματεύσεις από νοσοκομεία που μιλούν για απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις, δεν χειρουργούνται παρότι κινδυνεύουν σοβαρά!

Η απάντηση των υπαλλήλων του υπουργείου για αυτές τις άθλιες συνθήκες είναι μια: “Μην τραβάτε εικόνες” .

Εν τω μεταξύ, άγριες συμπλοκές σημειώθηκαν έξω από το δημαρχείο Ρεθύμνου μεταξύ αντιφασιστικής ομάδας και ομάδας ατόμων που τάσσονται κατά της φιλοξενίας προσφύγων στην Κρήτη. Η επέμβαση της αστυνομίας αποσόβησε τα χειρότερα.

Η κατάσταση όσο περνάει ο καιρός επιδεινώνεται και φαίνεται ότι χάνεται ο έλεγχος....

ΒΙΝΤΕΟ STAR