​Μια μέρα αφότου έγινε γνωστό πως ένας 16χρονος Πακιστανός βιάστηκε από 27χρονο στο κέντρο της Αθήνας, ένα νέο περιστατικό φρίκης βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο hot spot της Μόριας στη Μυτιλήνη.

Εκεί, ένας 16χρονος Πακιστανός έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων τεσσάρων ομοεθνών του, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και υπό την απειλή λοστών, άρχισαν να τον βιάζουν διαδοχικά, ενώ παράλληλα κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα τον βιασμό.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Κυριακής, αλλά έγινε γνωστό όταν το θύμα κατήγγειλε τον βιασμό του σε ερ��αζόμενο μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.

Στη συνέχεια, ο 16χρονος υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, τα ευρήματα της οποίας επιβεβαίωσαν όσα είχαν καταγγελθεί.

Ακολούθησε η σύλληψη των τεσσάρων οι οποίοι σήμερα οδηγήθηκαν στον ανακριτή. Εις βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκου.

Μάλιστα, τα τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποίησαν, κατασχέθηκαν και αποτελούν στοιχεία της δικογραφίας μια και αποδεικνύουν την αποτρόπαια πράξη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι δικηγόροι που ορίστηκαν αυτεπάγγελτα ως υπερασπιστές των τεσσάρων παραιτήθηκαν αμέσως μόλις διάβασαν τη σχηματισ��είσα δικογραφία.