Τέσσερα χρόνια από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Μάριος Παπαγεωργίου και η μητέρα του ακόμα παλεύει για την δικαίωση του!

«Περνάω μια μαύρη ζωή. Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα… πολύ δύσκολη η κατάσταση. Ευχόμαστε να τους φωτίσει όλους αυτούς ο Θεός, και αυτούς που είναι μέσα στη φυλακή, και αυτούς που είναι πίσω από αυτούς, και όσους τους υπερασπίζονται. Αν υπάρχουν άνθρωποι που τους βοηθάνε και τους κρύβουνε, να μιλήσουμε. Μια κουβέντα να πούνε. Πού τον έχουν πετάξει; Τίποτα άλλο», σημειώνει.

«Είναι πολύ δύσκολο τέσσερα χρόνια να μιλάς με μια φωτογραφία και με τον Θεό. Εύχομαι καμιά μάνα να μην βιώσει αυτό το πράγμα», λέει με δάκρυα στα μάτια.

«Δεν ξέρω πως αισθάνονται! Αυτ��ί δεν πρέπει να είναι άνθρωποι, κάτι άλλο πρέπει να έχουν μέσα τους. Το λέω επίσημα και μέσα από την τηλεόραση. Δεν πρόκειται να εκδικηθώ κανέναν. Ο Θεός θα τους εκδικηθεί όλους, όπως και τους εκδικείται. Από εκεί πάνω θα βρεθεί η τιμωρία τους», προσθέτει στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Για τον φερόμενο ως εγκέφαλο της απαγωγής σημειώνει: «Με πιάνει αναγούλα και μόνο που τον σκέφτομαι. Είναι δυνατόν άνθρωπος που με έλεγε “αδερφή μου”, που με αγκάλιαζε και με φίλαγε, να φερθεί έτσι; Αυτοί οι άνθρωποι απεδείχθη εκ των υστέρων ότι φέρθηκαν πονηρά και προγραμματισμένα. Επί εφτά χρόνια μπαινόβγαινε μέσα στο ιατρείο, τρώγαμε μαζί, ήταν πελάτης του γαμπρού μου, ερχόταν και τους εξέταζα στο ιατρείο και αυτούς και τα παιδιά τους. Δεν μπορώ να το διανοηθώ πώς φέρθηκαν έτσι. Με την αθώα μου καρδιά δεν μπορούσα να τους καταλάβω!»

«Ο Μάριος τον φερόμενο ως εγκέφαλο της απαγωγής τον είχε σαν πατέρα του. Του μιλούσε πάνω από 10 φορές την ημέρα. Τον έλεγε γιο του. Μαζί πήγαιναν για αυτοκίνητα που λάτρευε ο Μάριος αλλά έψηναν και μαζί. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι τον έβλεπε ως θύμα».

Τα ίχνη του Μάριου χάθηκαν στις 9 Αυγούστου 2012. Όπως σημείωσε η μητέρα του, «έφυγε γύρω στις 8 παρά το βράδυ από το σπίτι μας στο Διακοφτό για να συναντήσει ένα φίλο του στο Αίγιο.
Με πήρε στις 10 παρά για να μου πει πως είναι καλά και πως θα αργήσει.

Άρχισα να ανησυχώ όταν με πήραν την πρώτη φορά τηλέφωνο και μου είπαν «Κυρία μου στο γιο σας δίνουμε 4 χρόνια καθαρό πράγμα και μας χρωστά 620.000 ευρώ. Εγώ τα έχασα γιατί ξέρω πως ο Μάριος ούτε κάπνιζε ούτε τίποτα. Τότε πήρα τον Μάριο και το κινητό του ήταν κλειστό. Αυτό έγινε τρεις παρά τα ξημερώματα. Μετά σκέφτηκα ότι ο άνθρω��ος που είναι στη CIA (ο φερόμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής), με τους δύο γιους αστυνομικούς είναι αυτός που μπορεί να με βοηθήσει. Πήρα σπίτι του τηλέφωνο και έλειπε.»

«Εκείνοι μου έλεγαν να μην πάρω την αστυνομία τηλέφωνο. Μου έλεγαν πως θα είναι καλά ο Μάριος…».

Δείτε στο βίντεο τι ανέφερε στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα η κυρία Βαρβάρα Θεοδωράκη.