​Σε ζώα ανήκουν τα θραύσματα οστών που ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας ερευνών σε χωράφι στην Κω για την ανεύρεση του μικρού Μπεν, ο οποίος αναζητείται από τη μητέρα του εδώ και 25 χρόνια.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το star.gr, κατά τη διάρκεια των χθεσινών ερευνών, είχαν βρεθεί θραύσματα οστών, αλλά και κομμάτια από ύφασμα, όμως οι υπεύθυνοι των ερευνών δεν είχαν βιαστεί να βγάλουν συμπεράσματα αναμένοντας τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

171429.jpg

Όπως αναφέρει η Daily Mirror, επικαλούμενη ενημέρωση από Βρετανό αξιωματούχο, σήμερα βρέθηκαν αντικείμενα που μπορεί να προέρχονται από τα ρούχα του παιδιού.

Πάντως χθες ο υπεύθυνος των ερευνών Τζον Κάζινς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Μπεν να είναι ζωντανός.

171428.jpg

«Υπάρχουν ακόμα μερικά ανοιχτά σημεία στην έρευνα για το τι θα μπορούσε να συμβεί στον Μπεν. Όλα αυτά έχουν οδηγήσει στην δημιουργία πολλών μύθων και θρύλων ως προς το τι συνέβη πριν από 25 χρόνια. Θα μας επιτρέψετε να τους καταρρίψουμε και να ανακαλύψουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε εδώ σήμερα», είπε.

171433.jpg
Το κλιμάκιο της βρετανικής αστυνομίας που βρίσκεται στην Κω αποτελείται από 19 ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι θα συλλέξουν ό,τι στοιχεία μπορέσουν από το πρώτο χωράφι και αν δεν καταλήξουν κάπου θα ξεκινήσουν έρευνες και στο δεύτερο.