​Φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων καταλογίζει το Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ), στον κ.Χ.Καλογρίτσα.

ενα.jpgδιο.jpg

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η οποία επικαλείται στοιχεία και πίνακες από το ΚΕΦΟΜΕΠ, ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος δίνει 53.000.000 ευρώ για να αγοράσει τηλεοπτική άδεια, φαίνεται ότι ζούσε στα... όρια της φτώχιας!

Όπως είπε ο δημοσιογράφος του Star, Γιώργος Σαραντάκος στο κεντρικό δελτίο του σταθμού, επικαλούμενος την εφημερίδα, «διαπιστώνεται πλήρης αναντιστοιχία τραπεζικών λογαριασμών και φορολογικών δηλώσεων και μπαίνει στη διαδικασία μερικού ελέγχου φορολογίας εισοδήματος».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, από την διαδικασία μερικού ελέγχου φορολογίας εισοδήματος προκύπτει ότι ο κύριος Καλογρίτσας το 2010 δήλωσε «0» σαν φορολογητέο εισόδημα, το ίδιο και το 2011. Το 2012 ο επιχειρηματίας δήλωσε... 2.040 ευρώ και το 2013 δήλωσε 2.320 ευρώ, παρά τα πολλά δημόσια έργα που είχε αναλάβει!

τρια.jpg

Η φοροδιαφυγή, σύμφωνα με την εφημερίδα,πλησιάζει ούτε λίγο, ούτε πολύ τα 32,8 εκατομμύρια ευρώ!

Μάλιστα ο Χρήστος Καλογρίτσας με τις αμέτρητες εργολαβίες έπαιρνε ακόμα και... επιστροφή από την Εφορία. Μ��γάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έκανε μηδενική φορολογική δήλωση την ώρα που ανάλογα με το πρόστιμο που βλέπουμε να καταλογίζεται, οι τραπεζικοί του λογαριασμοί πρέπει να ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ!

Η εφημερίδα με αφορμή τα παραπάνω στοιχεία απευθύνει τα παρακάτω ερωτήματα:

-Γιατί το όνομα του κυρίου Καλογρίτσα δεν εμφανίστηκε ποτέ στη λίστα φοροφυγάδων;

-Διατάχτηκε έλεγχος για τα εισοδήματα του επιχειρηματία;

-Έγινε φορολογικός έλεγχος για τις χρονιές 2014 και 2015;

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star

Δείτε επίσης:

Βροχή οι καταγγελίες των εργαζομένων στην επιχείρηση «ΤΟΞΟΤΗΣ» του Χρήστου Καλογρίτσα

Νέες αποκαλύψεις: «Κάνουλα» δεκάδων εκ. ευρώ στον Καλογρίτσα από την Αττικής με επιτόκιο 4%!

Ν.Δ. κατά Τσίπρα για Τράπεζα Αττικής και Καλογρίτσα

ΦΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ