Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την 8χρονη Αντωνία από το Ρέθυμνο, η οποία είχε εξαφανιστεί εδώ και 14 ημέρες.

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, η γιαγιά και η μητέρα της μικρής, μαζί με την 8χρονη, προσήλθαν στις αστυνομικές αρχές, ενώ η Αντωνία είναι καλά στην υγεία της.

220916143032_2964.jpg

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ-ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το «Χαμόγελο του Παιδιού» πριν μερικές ημέρες έβγαλε Αmber Alert για την Αντωνία, τονίζοντας ότι το κοριτσάκι πήρε η μητέρα του, η οποία όμως δεν έχει την επιμέλεια του παιδιού, και ότι η απομάκρυνση της 8χρονης από το άτομο που έχει την επιμέλεια της, θέτει σε κίνδυνο την ανήλικη.

Ωστόσο η νονά του παιδιού, μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr, είχε δώσει νέα τροπή στην υπόθεση-θρίλερ, καταγγέλλοντας κακοποίηση της μικρής από την οικογένεια του πατέρα.

Όπως είπε στο star.gr η κυρία Ευχαριστία Κουτεντάκη, οι γονείς της Αντωνίας χώρισαν πριν από λίγους μήνες. Με δικαστική απόφαση, δόθηκε η προσωρινή επιμέλεια του παιδιού στην γιαγιά και τη μητέρα του, όμως νέα απόφαση έδωσε την οριστική επιμέλεια στη γιαγιά από την πλευρά του μπαμπά.

«Το παιδί ήταν μαζί με τη γιαγιά από την πλευρά της μαμάς του μέχρι τώρα. Η μικρή έχει κακοποιηθεί στο παρελθόν από το περιβάλλον το πατρικό και εξακολουθεί να κακοποιείται. Για το λόγο αυτό αρνήθηκε να πάει εκεί παρά την απόφαση του δικαστηρίου. Το ίδιο το παιδί είπε στη γιαγιά του “βοήθησέ με σε παρακαλώ, δεν θέλω να πάω εκεί”», ισχυρίστηκε η νονά της Αντωνίας.

Mάλιστα τόνιζε ότι «το παιδί αυτό δεν το άρπαξε κανείς και δεν εξαφανίστηκε». (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ).
220916143346_6288.jpg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μόνο στο star.gr:Καταγγελία ΣΟΚ για κακοποίηση της 8χρονης Αντωνίας-Τι λέει η νονά της

Συναγερμός για την εξαφάνιση της 8χρονης Αντωνίας: Αγνοείται από τις 9 Σεπτεμβρίου