Αντιμέτωπος με τον νόμο είναι πλέον ένας 31χρονος από την Κέρκυρα, ο οποίος λήστευε και μαχαίρωνε τα θύματα του με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι.

Ο νεαρός άντρας, συνελήφθη για διαδοχικές απόπειρες ληστείας και άλλα αδικήματα, καθώς το τελευταίο διάστημα είχε αναπτύξει συστηματική δράση στη διάπραξη ληστειών.

Σύμφωνα με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, ο 31χρονος φέρεται ότι την τελευταία εβδομάδα, με την απειλή ενός αυτοσχεδίου μαχαιριού αποπειράθηκε να ληστέψει ένα νεαρό ζευγάρι, τραυματίζοντας το ελαφρά, ενώ σε μία δεύτερη περίπτωση, επιχείρησε να αφαιρέσει από ένα 21χρονο, χρήματα και μια ηλεκτρονική συσκευή, τάμπλετ, τραυματίζοντάς τον ανυποψίαστο νεαρό στο χέρι.

Παράλληλα, μετά από έρευνα που έγινε, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο 31χρονος εμπλέκεται και σε μία υπόθεση κλοπής, στην πόλη της Κέρκυρας, κατά την οποία αφαίρεσε χρήματα και ένα ρολόι, από υπάλληλο επιχείρησης.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, δύο μεταλλικές λάμες, κοπίδια, ένα ζευγάρι γάντια και άλλα αντικείμενα.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, με τις κατηγορίες της απόπειρας ληστείας κατ’ εξακολούθηση, της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, καθώς και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.