​Το μυστήριο της αρπαγής ενός 22χρονου Πακιστανού την περασμένη Παρασκευή στην Καλλιθέα, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί.

Δράστες είναι πέντε αλλοδαποί, εκ των οποίων συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί, ηλικίας 18 και 24 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι υπόλοιποι.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΠΑΓΗ:

Ένας από τους δράστες (που ακόμα δεν έχει συλληφθεί), οδήγησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής τον 22χρονο σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Καλλιθέα, στο οποίο βρίσκονταν και οι υπόλοιποι και τον εξανάγκασε να του παραδώσει χρηματικό ποσό, προκειμένου να τον αφήσει ελεύθερο.

Τελικά τον άφησαν να φύγει την άλλη μέρα, αφού πρώτα ο 22χρονος τους κατέβαλε μέρος του ποσού που του ζήτησαν.

Την επόμενη μέρα και έπειτα από την καταβολή μέρους των χρημάτων, οι δράστες τον απελευθέρωσαν με την προϋπόθεση παράδοσης και του υπολειπόμενου ποσού, σε προσυμφωνημένο ραντεβού, στο οποίο, όμως, δεν εμφανίστηκαν.

Μετά την έρευνα, έγινε γνωστό πως ένας από τους δράστες είχε δανείσει στο παρελθόν, με τη διαμεσολάβηση του 22χρονου, χρηματικό ποσό σε τρίτο πρόσωπο, το οποίο ουδέποτε έλαβε πίσω. Για τον λόγο αυτό προχώρησε στην απαγωγή και εκβίαση του νεαρού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή. Σε βάρος τους, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής κατά συναυτουργία, της εκβίασης και της απειλής.