Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις του ιατροδικαστή Ν. Καρακούκη, ο οποίος σήμερα στο δικαστήριο δήλωσε πεπεισμένος σε ποσοστό 95% ότι η μικρή Άννυ τεμαχίστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα ενώ βρισκόταν ακόμα εν ζωή.

Στην πεποίθηση αυτή κατέληξε όπως είπε ο κ. Καρακούκης από το γεγονός ότι στο διαμέρισμα που βρήκε φριχτό θάνατο το παιδί βρέθηκαν διάσπαρτες κηλίδες αίματος οι οποίες είχαν εκτιναχθεί σε μεγάλο ύψος.

Δήλωσε μάλιστα σοκαρισμένος από το γεγονός ότι οι δήμιοι του παιδιού αφού το τεμάχισαν το έβρασαν.

«Στα 26 χρόνια που είμαι στην ιατροδικαστική υπηρεσία βρασμό μετά από τεμαχισμό δεν έχω γνωρίσει. Πρέπει να βρεθεί μιας γενεσιουργός αιτία της ψυχικής δράσης του κατηγορούμενου», κατέθεσε.

Αναλυτικά η κατάθεση του Ν. Καρακούκη στο δικαστήριο για το μαρτυρικό θάνατο της μικρής ��ννυ:

Πρόεδρος : Έχετε πει ότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί ημερομηνία και αιτία θανάτου της Άννυ σε έγγραφο σας προς την ανακρίτρια. Αν σε ένα θύμα που είναι ζωντανό και επιχειρηθεί τεμαχισμός αν γίνει ένεση αναισθησίας θα εκτιναχθεί πάλι το αίμα;
Μάρτυρας : Ναι κύριε πρόεδρε μπορεί. Ναι μεν πέφτει η πίεση αλλά το αίμα εκτινάσσεται και κάνει διάσπαρ��ες κηλίδες όταν αυτός ο άνθρωπος είναι έν ζωή. Είναι μεγάλες πιθανότητες να είναι έν ζωή όταν υπάρχουν διάσπαρτες κηλίδες, ενώ, όταν ο νεκρός τεμαχίζεται μετά θάνατον, θα υπάρξει εκροή αίματος δεν θα εκτιναχθεί.
Πρόεδρος : Εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε από τα στοιχεία της υπόθεσης;
Μάρτυρας : Ότι έγινε τεμαχισμός εν ζωή, πέραν του 95% πιθανολογώ ότι ο τεμαχισμός έγινε εν ζωή
Πρόεδρος : Αν τεμαχισμός έγινε λίγα λεπτά μετά το θάνατο, θα υπήρξε πάλι πίεση;
Μάρτυρας : Όχι. Κατά την διάρκεια του τεμαχισμού δε θα μπορούσε να φωνάξει το παιδί.
Εισαγγελέας : Ο τεμαχισμός σε ποσό χρόνο τελείται, γίνεται με απλό μαχαίρι;
Μάρτυρας : Ο τεμαχισμός είναι πιο εύκολος από ότι φαίνεται. Έχουμε περιστασιακά αποκεφαλισμού που κάποιος αναρωτιέται αν ο άλλος ήταν ανατόμος. Επειδή έχουμε να κάνουμε με ένα παιδάκι είναι πολύ πιο εύκολος, σε ένα μεγάλο άνθρωπο θα υπήρχαν και τραύματα άμυνας Για ένα παιδάκι τριών ετών άντε να είναι μια ώρα, μιάμιση, γιατί ήταν μικρό το παιδάκι. Σε περίπτωση αποκεφαλισμού δε θα υπήρχε τόσο πολύ αίμα.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην δίκη για την φρικιαστική ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της μικρής Άννυ- ΔΕΙΤΕ τι συνέβη

Η μικρή Άννυ ζούσε έναν ΕΦΙΑΛΤΗ! Ο πατέρας της πούλησε τα παιχνίδια της για 50 ευρώ

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις για τη ζωή της μικρής Άννυ: «Κάναμε μπροστά της χρήση ναρκωτικών»