​Σκηνές για γέλια και για κλάματα εκτυλίχθηκαν μέσα σε καφενείο σε χωριό της Βουπρασίας στην Ηλεία!

Δυο άντρες έστησαν τρικούβερτο καυγά επειδή δεν συνεργάστηκαν! Για την ακρίβεια, μία δουλειά δεν δόθηκε από επαγγελματία της περιοχής στον άλλον.

Αυτό εκνεύρισε τον άνθρωπο που δεν πήρε τη δουλεία και δεν άκουγε τις εξηγήσεις του άλλου. Τι κι αν εκείνος προσπαθούσε να του εξηγήσει πως δεν αποφάσισε αυτός για το ποιος θα πάρει τη δουλειά… ο καυγάς κατέληξε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το τοπικό ilialive.gr, όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης όταν έφτασαν στο καφενείο του εν λόγω χωριού ο επαγγελματίας που δεν πήρε την δουλειά με συνεργάτη του.

surraptiko1a_7579546e7f118afea87db0dcf9f780a3.jpg
Μόλις είδαν τον άνθρωπο που πίστευαν πως τους στέρησε τη δουλειά, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και στο τέλος οι τρεις πιάστηκαν στα χέρια.

Τότε, ο άνδρας που δεν πήρε τη δουλειά κάρφωσε τα «καρφάκια» από το συρραπτικό το οποίο κρατούσε στον κρόταφο του άλλου... Στο καφενείο επικράτησε πανικός καθώς το θύμα γέμισε με αίματα.

Οι δύο δράστες βλέποντας πως πλέον ο καβγάς έλαβε άλλες διαστάσεις, τράπηκαν σε φυγή, ενώ γιατρός από το χωριό έσπευσε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, που μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Στο Α.Τ. Λεχαινών το θύμα υπέβαλε μήνυση κατά των δραστών και όλη η υπόθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.