​Κι όμως όλα μπορούν να συμβούν στην Ελλάδα της κρίσης ακόμα και να κάνουν μάθημα οι μαθητές στα παγκάκια, όχι από άποψη του εκπαιδευτικού, αλλά γιατί δεν υπάρχει επαρκής αριθμός αιθουσών.

neakriti-news-image_1_0.jpg

Όπως αναφέρει το Neakriti στο 2ο Γυμνάσιο Γουβών οι μαθητές αναγκάζονται να στριμώχνονται κάτω από στέγαστρα, σέντρα ακόμα και στα παγκάκια για να κάνουν μάθημα, ενώ οι καθηγητές είναι όρθιοι και προσπαθούν να διδάξουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καθηγητές κατέφυγαν σε αυτή την έσχατη λύση, καθώς λείπουν τρεις αίθουσες και τα παιδιά δεν χωράνε στις ήδη υπάρχουσες.

neakriti-news-image_2_0.jpg

Όσο για τους γονείς; Προειδοποιούν ότι αν δεν βρεθεί γρήγορα λύση θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη, ενώ οι μαθητές με το ζόρι συγκρατιούνται για να μην προχωρήσουν σε κατάληψη.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Οικονομικών Χερσονήσου δήλωσε πάντως ότι θα βρεθεί λύση, όμως ο καιρός χαλάει και σύντομα θα πρέπει τα παιδιά να κάνουν μάθημα μέσα σε αίθουσες.

neakriti-news-image_3.jpg

Προς το παρόν η λύση που δίνεται είναι κάποια κοντέινερ που παραχώρησε ο δήμος και δύο… δανεικές λύσεις από το γειτονικό Λύκειο.

Διαβάστε επίσης:

Μόνο στο star.gr: Εικόνες τρέλας στα σχολεία–Κενά κι ελλείψεις παρά τα όσα λέει ο υπουργός