Η όμορφη Γκιουλφέρ ξαναζεί λεπτό προς λεπτό τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου, τότε που ο αγαπημένος της αδελφός έγινε η ασπίδα που της χάρισε τη ζωή. Μιλώντας στη "Real News", το 19χρονο κορίτσι περιγράφει τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα, μετά τη σφαίρα που δέχτηκε πισόπλατα ο Χουσείν. Η αποκάλυψή της για δύο χαριστικές βολές από το μανιακό δράστη… συγκλονίζουν!

«Ο αδελφός μου ζούσε ακόμα. Ο δράστης πλησίασε, τον είδε και τον πυροβόλησε άλλες δύο φορές. Ουσιαστικά του έδωσε τη χαριστική βολή. Παρόλα αυτά, δεν ξεψύχησε. Mετά τις δύο σφαίρες έμεινε ζωντανός», θυμάται η Γκιουλφέρ.

tsykswtykswryk.jpg

Ο 19χρονος Χουσείν αψήφησε το θάνατο, έγινε «ανθρώπινο τείχος» και κρατήθηκε λίγο ακόμη ζωντανός για σώσει την αδελφή του. Στ΄ αυτιά της Γκιουλφέρ ηχούν ακόμα τα τελευταία του λόγια…
«Μου έλεγε με αγωνία "Φύγε. Μην κάθεσαι εδώ. Τρέξε να γλιτώσεις εσύ". Αν και βογκούσε από τον πόνο , το μόνο που τον ενδιέφερε είναι να τρέξω εγώ μακριά. Να σωθώ, να ζήσω», λέει η 19χρονη.

Μια φωτογραφία από το οικογενειακό άλμπουμ δείχνει το Χουσεϊν - μικρό παιδάκι ακόμη - να γέρνει προστατευτικά πάνω από την αδελφή του, ακριβώς όπως έκανε στα… 19 του! Τώρα η Γκιουλφέρ φορά την ασημένια καδένα, που φορούσε πάντα ο αδελφός της και βουρκώνει!

fyuketukstdukswtuk.jpg

«Ο αδελφός μου σκοτώθηκε για να γλιτώσει εμένα. Δεν πέθανε όμως. Έγινε ά��γελος. Αν μπορούσα να τον έχω έστω για ένα λεπτό απέναντί μου, θα του έλεγα μόνο "σ΄αγαπώ και σ' ευχαριστώ για τη ζωή που μου χάρισες"», λέει χαρακτηριστικά η ίδ��α.

Την επιθυμία της να γυρίσει μόνιμα με την οικογένειά της στην Ελλάδα, αποκάλυψε και η μητέρα του νεαρού ήρωα. «Νιώθω ότι ο γιός μου χάθηκε άδικα», λέει με παράπονο.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR!