​Στα μαύρα ντύθηκε η τοπική κοινωνία στο Σκουροχώρι Ηλείας μετά τον τραγικό θάνατο του 20χρονου Αντώνη Καρούτα, ο οποίος πήγε να σταματήσει έναν καυγά και βρέθηκε με μια σφαίρα στο θώρακα.

Σύμφωνα με το Ηλεία Live, γύρω στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ο 20χρονος μαζί με έναν 23χρονο φίλο του πήγαν στο σπίτι ενός 27χρονου με τον οποίο ο 23χρονος είχε διαφορές για μία κοπέλα.

dolofonia.jpg

Τα αίματα άναψαν και οι δύο νεαροί άρχισαν να καυγαδίζουν και πιάστηκαν στα χέρια. Ο άτυχος Αντώνης κι ένας ακόμα φίλος του 27χρονου προσπάθησαν να τους χωρίσουν και να σταματήσουν τον καυγά.

Τότε όμως βγήκε από το σπίτι ο πατέρας του 27χρονου, κρατώντας στα χέρια του μια καραμπίνα και ζήτησε στον Αντώνη Καρούτα και το φίλο του να φύγουν από την αυλή του.

Βλέποντας ότι ο καυγάς δεν σταματά πυροβόλησε προς το μέρος των δύο νεαρών και η σφαίρα βρήκε τον Αντώνη στο θώρακα.

20160721_122214.jpg

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στο τραύμα του.

Ο 56χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, στον οποίο υποστήριξε πως δεν ήθελε να πυροβολήσει αλλά να τους εκφοβίσει.

Φωτό από patrisnews, Ηλεία Οικονομία