​Φως στην φρικτή δολοφονία στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης αναμένεται να πέσει τις επόμενες μέρες.

Στόχος της ελληνικής αστυνομίας είναι να βρεθεί η ταυτότητα του νεκρού άντρα, που εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένος και καμένος στην παραλία της Αττικής από ψαρά (δείτε εδώ περισσότερα)!

Με αυτό τον τρόπο οι Αρχές πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να ανακαλύψουν τα αίτια του φονικού αλλά και να οδηγηθούν στον ίδιο τον δολοφόνο!

Resizer.jpg
Η αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για Έλληνα ηλικίας μεταξύ 30 έως 40 χρόνων. Ωστόσο, δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα δήλωση εξαφάνισης ατόμου οπουδήποτε στην Ελλάδα που να ταιριάζει στο προφίλ του θύματος.

Επιπλέον δι��πιστώθηκε πως ο αδίστακτος δράστης προσπάθησε να κάψει εκτός από το πρόσωπο και τα δάχτυλα του νεκρού ώστε να είναι ακόμη πιο δύσκολο να αναγνωριστεί!

Μπροστά στο αδιέξοδο, οι αξιωματικοί της ασφάλειας θα προχωρήσουν στην ψηφιακή εργαστηριακή ανασύνθεση της εικόνας του προσώπου, την οποία θα δημοσιοποιήσουν ώστε όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο! Τον Φθινόπωρο του 2013, είχαν «ξαναχτίσει» το πρόσωπο μιας ηλικιωμένης γυναίκας, μέλη της οποίας είχαν βρεθεί διάσπαρτα σε κάδους ��πορριμμάτων στην περιοχή της Ραφήνας.

ImageHandler (1).jpg
Η 84��ρονη βρέθηκε τεμαχισμένη στις 23 Αυγούστου 2013, το σκίτσο με το «ξαναχτισμένο» πρόσωπο, που βλέπετε στις φωτογραφίες δόθηκε από την αστυνομία στις 9 Σεπτεμβρίου και το αποκρουστικό έγκλημα εξιχνιάστηκε μια εβδομάδα αργότερα, στις 16 Σεπτεμβρίου, όταν ομολόγησε πως την είχε σκοτώσει ο 28χρονος εγγονός της.

Το ίδιο είχε κάνει η ΕΛ.ΑΣ. με το τεμαχισμένο πτώμα άνδρα που βρέθηκε το 2015 στις εγκαταστάσεις εταιρίας ανακύκλωσης απορριμμάτων στον Ασπρόπυργο.

4rfewraf43.jpg
Ο 45χρονος Βούλγαρος, που εργαζόταν στα δικαστήρια ως διερμηνέας, αναγνωρίστηκε από την αδελφή του μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του.