Σειρά στοιχείων που πιθανόν οδηγούν στον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου, φέρεται να εντόπισε μετά από πολυήμερη έρευνα η Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομο που διατηρούσε στο παρελθόν προσωπικές επαφές με το θύμα και φέρεται να είχε προστριβές μαζί της.

Όπως τονίζουν κάποιες πηγές, στον τόπο της δολοφονίας -σε κλιμακοστάσιο σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι- της Ελευθερίας Αγραφιώτου βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα από περαιτέρω σάρωση του χώρου, δακτυλικό και πελματικό αποτύπωμα ή άλλο στοιχείο που φέρεται να ανήκει στον συγκεκριμένο ύποπτο.

Το εύρημα αυτό δεν είχε εντοπισθεί αρχικά, οδηγώντας σε αδιέξοδο -μέχρι και προ ολίγων ωρών- την έρευνα των αξιωματικών αφού διαπίστωναν ότι στο σημείο της δολοφονίας δεν αποκαλυπτόταν -μέχρι τώρα- κανένα ίχνος του μυστηριώδους δολοφόνου.

Όμως, φαίνεται να προέκυψε από νεότερη ανάλυση στοιχείων από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και από έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής, δίνοντας νέα τροπή στην υπόθεση.

Στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη μιλούν για «σημαντική εξέλιξη που πρέπει να επιβεβαιωθεί και από άλλα στοιχεία. Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως σοβαρή εγκληματική ενέργεια, που πιθανόν τις επόμενες ημέρες διαλευκανθεί».

Σημειώνεται ότι με τις μέχρι τώρα ενδείξεις η ΕΛ.ΑΣ θεωρούσε βασικό ύποπτο τον επονομαζόμενο «δράκο του Αμαρουσίου» ή και άλλα πρόσωπα που γνώριζαν την άτυχη συνταξιούχο.

Δείτε ακόμη:

ΜΥΣΤΗΡΙΟ η άγρια δολοφονία της Ελευθερίας- ΝΕΕΣ μαρτυρίες ΦΩΤΙΑ φέρνουν την ανατροπή

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Ελευθερίας Αγραφιώτου- Δεύτερος «ΔΡΑΚΟΣ» στο Μαρούσι ή άτομο από το περιβάλλον της;

ΜΑΡΤΥΡΙΑ- φωτιά για τη δολοφονία Αγραφιώτου: «Ο δράστης είναι μέσα από το περιβάλλον της»

Υπόθεση Αγραφιώτου: «Ο δολοφόνος της ξαδέλφης μου είναι μανιακός και κυκλοφορεί ελεύθερος»