​Σοκάρει μια νέα υπόθεση ασέλγειας ενός 39χρονου σε ανήλικο αγόρι με αντάλλαγμα… χασίς!

Συγκεκριμένα, το βράδυ της 12ης Μαΐου, ο 39χρονος συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε καταγγελία. Μετά από διερεύνηση, προέκυψε ότι το απόγευμα της 12ης Μαΐου, ο 39χρονος ασέλγησε σε ανήλικο, ο οποίος μετέβη στην οικία του, μετά από προηγούμενη μεταξύ τους επικοινωνία.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος, τα τελευταία δύο χρόνια περίπου, είχε ασελγήσει σε βάρος του ίδιου ανήλικου, κάποιες φορές προσφέροντάς του μικρά χρηματικά ποσά και άλλα υλικά αγαθά, ενώ του είχε χορηγήσει και κάνναβη.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από πεντακόσιες κενές καρτέλες φαρμακευτικών σκευασμάτων, ποσότητα ναρκωτικών δισκίων και κάνναβης, δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι και διακόσιοι δύο ψηφιακοί δίσκοι, σε δειγματοληπτικό έλεγχο των οποίων βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται για να διακριβωθεί όλο το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας του συλληφθέντα, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ θείος που έβαζε υπνωτικό στο γάλα της ανιψιάς του για να την ΒΙΑΖΕΙ