​«Σε μια κηδεία προσκλητήρια δεν στέλνονται. Η μητέρα βρισκόταν σε μεγάλο πόνο για να ασχοληθεί με το ποιους θα ενημερώσει για να πάνε στην κηδεία» απάντησε ο δικηγόρος της μητέρας του 5χρονου που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ στην Κοζάνη, ανήμερα του Πάσχα.

Ο κ. Ζήσης Βρίκος αποκάλυψε ότι ο παππούς και η γιαγιά, που δεν ενημερώθηκαν από τη μητέρα για το τραγικό περιστατικό, δεν είναι ο φυσικός παππούς και η φυσική γιαγιά.
Δηλαδή, ο γιος τους, ο φερόμενος πατέρας του Στάθη δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού. «Το παιδί γεννήθηκε μέσα σε ένα γάμο και σύμφωνα με το νόμο θεωρείται γνήσιο τέκνο. Από το 2014 και μετά, η μητέρα αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι, κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες. Το παιδί είχε ελάχιστες επαφές με τον πατέρα, τη γιαγιά και τον παππού» εξηγεί ο δικηγόρος και επισημαίνει:
«Δεν ζητήθηκε ποτέ επικοινωνία με ασφαλιστικά μ��τρα ούτε ποτέ διατροφή. Από την πλευρά του παππού και της γιαγιάς, ζητήθηκε με αγωγή που κατέθεσαν, να προσβληθεί η πατρότητα και ο Στάθης να αλλάξει επώνυμο. Οι ίδιοι δηλώνουν ότι ο Στάθης δεν είναι εγγονός τους και αυτό το δικαστήριο, είναι το μόνο πράγμα που έκαναν, στα δύο χρόνια αποχής από τη ζωή του».

ΔΕΊΤΕ τι είπε ο κ.Βρίκος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κοζάνη:Δυο διαφορετικά μνημόσυνα για τον 5χρονο που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ ανήμερα του Πάσχα

ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ πήραν από τον ιδιοκτήτ�� τους τα 6 ροτβάιλερ που κατασπάραξαν τον 5χρονο στην Κοζάνη

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Τι λέει ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ για την τραγωδία με τον 5χρονο

ΣΟΚΑΡΕΙ η μητέρα του 5χρονου Στάθη: «Τα ροτβάιλερ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ το παιδί μου σε 90 δευτερόλεπτα»