​Τα αίτια θανάτου του Παντελή Παντελίδη από το μοιραίο τροχαίο έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από την ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας- νεκροτομής.

Όπως αποδεικνύεται και από τα έγγραφα της ιατροδικαστικής έκθεσης, που παρουσιάζει αποκλειστικά το STAR, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τα χτυπήματα στον αυχένα ήταν τα σοβαρά τραύματα, από τα οποία προήλθε ο θάνατος του.

Στα σχέδια που έχουν συμπεριληφθεί στην ιατροδικαστική έκθεση, φαίνονται τα σημεία του σώματος στα οποία τραυματίστηκε θανάσιμα ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Σχέδιο 1ο: Είναι δυο παράλληλα τραύματα στο δεξιό μέρος του κεφαλιού και απέχουν μεταξύ τους 4 εκατοστά.

κεφαλι.jpg
Σχέδιο 2ο: Στην ωμοπλάτη υπάρχουν ακόμα δυο τραύματα, με απόσταση 4 εκατοστών μεταξύ τους, που προήλθαν από τα σίδερα του στηθαίου μετά την πρόσκρουση του τζιπ.

παν3.jpg
Η ιατροδικαστική έκθεση παρουσιάζει τα αίτια θανάτου που οφείλονται στις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Και σε αυτή την παράγραφο αναφέρεται ως οδηγός ο Παντελής Παντελίδης.

Ακόμη, στην έκθεση αναφέρονται και άλλα σημαντικά στοιχεία, όπως το ότι ο τραγουδιστής έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια και μάλιστα η καρδιά του δημοφιλή καλλιτέχνη ζύγιζε 527 γραμμάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Φρόσω και η Μίνα ΜΙΛΟΥΝ για το τραγικό τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το ματωμένο τζιπ του Παντελίδη- Οι φονικές ΜΠΑΡΕΣ και η εικόνα ενός Αγίου

Θέλουν να κάνουν ταινία τη ζωή του Παντελή Παντελίδη

Όταν ο Παντελίδης τραγουδούσε και ο πατέρας του χόρευε ζεϊμπέκικο-ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΡΟΧΑΙΟ Παντελίδη: Το αίμα του στον δεξιό αερόσακο και το DNA της Φρόσως στην κολώνα του οδηγού