​Η υπόθεση της αποπλάνησης μιας 10χρονης από τον πρώην σύντροφο της μητέρας της, συγκλόνισε τη Θεσσαλονίκη. Ο 37χρονος μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, προφυλακίστηκε, ενώ ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο αδελφός του, αφού απολογήθηκε για την ίδια υπόθεση.
Ο ίδιος φέρεται ότι αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται αλλά φαίνεται πως δεν έπεισε την ανακρίτρια η οποία -με τη σύμφωνη γνωμοδότηση του αρμόδιου εισαγγελέα- τον έκρινε προσωρινά κρατούμενο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε ο 34χρονος αδελφός του αποδέχθηκε το κατηγορητήριο, αρνούμενος οποιαδήποτε εμπλοκή στα όσα κατήγγειλε το ηλικίας 14 ετών -σήμερα- θύμα.
Το χρονικό της υπόθεσης- Τι κατήγγειλε η μαθήτρια
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από καταγγελία που προηγήθηκε στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, η μαθήτρια κατήγγειλε ότι το διάστημα 2012-13, όταν η ίδια ήταν 10 και 11 ετών κι ενώ ζούσε μαζί με τη μητέρα της και τον 37χρονο, ο τελευταίος κατ' επανάληψη προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.
Οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν εν αγνοία της μητέρας της, ενώ η ανήλικη -σύμφωνα με όσα αποκάλυψε- έπεσε θύμα αποπλάνησης κι από τον 34χρονο αδελφό του βασικού κατηγορούμενου, κατά τη διάρκεια φιλοξενίας του στο σπίτι, το 2012.