​Η 21χρονη Φρόσω Κυριακού, το κορίτσι που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ του Παντελή Παντελίδη, επισκέφθηκε χθες το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μαζί με τη μητέρα της, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Youweekly.gr.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ίδιου μέσου, ο λόγος που πήγε στον «Ευαγγελισμό» ήταν για να κάνει κάποιες εξετάσεις για τον ώμο της. Η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα, την κοπέλα που γνωρίσαμε μέσα από τις φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έδειχνε ράκος, ταλαιπωρημένη και σκυθρωπή. Αμέσως μετά όμως, αποφάσισε να επισκεφθεί τη φίλη της, Μίνα Αρναούτη, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο μετά το σοβαρό τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου. Ωστόσο, στη συνάντησή τους δεν υπήρχε το ψυχικό κουράγιο να πουν οτιδήποτε για το μοιραίο περιστατικό.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», που επικαλείται πληροφορίες από οικείο πρόσωπο της Φρόσως, όντως το κορίτσι πήγε χθες στον Ευαγγελισμό, αλλά δεν συναντήθηκε με την 31χρονη Μίνα.

Πάντως, πληροφορίες του STAR λένε πως η Μίνα σήμερα υποβάλλεται σε νέα επέμβαση στο πόδι, ενώ το πότε θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς, θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μόνο στο STAR: Οι τρελές ΑΠΟZHMIΩΣΕΙΣ και ο ρόλος του αλκοόλ στο τροχαίο του Παντελίδη

Tριαντάφυλλος Παντελίδης: «Ακόμη και τώρα μόνος σου παλεύεις Παντέλο»

Έτσι ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ το τζιπ του Παντελίδη- ΔΕΙΤΕ σε γραφικό πώς έγινε το τροχαίο