​Με διαλυμένα περιπολικά κυνηγούν κακοποιούς οι αστυνομικοί. Τα ντοκουμέντα με τα κατεστραμμένα οχήματα και τα χιλιάδες χιλιόμετρα που έχουν κάνει τα περιπολικά, δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι ένα από αυτά τα περιπολικά, έχει διανύσει…447.000 χιλιόμετρα!

Πρόκειται για μια κινητή νεκροφόρα όπως τη χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί που αναγκάζονται να το οδηγήσουν και ανέβασαν τη φωτογραφία στο διαδίκτυο.

κηκηξκγη.jpg

Δεν είναι λίγα τα απρόοπτα που συμβαίνουν στους οδηγούς αυτών των αυτοκινήτων. Πλήρωμα περιπολικού σε τοπικό τμήμα έλαβε κλήση για να βοηθήσει έναν πολίτη. Ενώ κατευθυνόταν προς το σημείο, ο οδηγός του οχήματος ένιωσε καυτό νερό να πέφτει στα πόδια του. Κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του και να ακινητοποιήσει το περιπολικό, καθώς είχε βλάβη το καλοριφέρ.

Ο αστυνομικός χρειάσθηκε να νοσηλευτεί με εγκαύματα στα πόδια. Το περιπολικό επισκευάσθηκε και βρίσκεται και πάλι στο δρόμο.

Πρόσφατα το πλήρωμα ενός άλλου περιπολικού που κατευθυνόταν στο Μαρκόπουλο, ακινητοποιήθηκε από βλάβη στη μέση του δρόμου.

Τα πράγματα όπως λένε οι συνδικαλιστές της αστυνομίας είναι χειροτέρα εκτός Αθηνών. Πριν από λίγο καιρό στην Πάτρα περιπολικό παραλίγο να μείνει στο δρόμο από βενζίνη.