​Μέσα από δεκάδες φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών που έχει στο αρχείο της η ασφάλεια της Πάτρας, εντοπίστηκε ο ένας από τους υπόπτους που κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 15χρονης στην περιοχή Ζαρουχλέικα.

Τη στιγμή της επίθεσης η άτυχη κοπέλα περπατούσε σε ένα ερημικό δρόμο της περιοχής. Είχε βγει από το σπίτι μιας φίλης της και κατευθυνόταν προς ένα κοντινό κατάστημα τροφίμων. Σύμφωνα με την μαρτυρία του κοριτσιού ξαφνικά αισθάνθηκε να την πλησιάζουν από πίσω δύο άνδρες.

Οι δράστες της έκλεισαν το στόμα για να μην φωνάξει, και την έσυραν βίαια σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Την κακοποίησαν σεξουαλικά και λίγο αργότερα την εγκατέλειψαν σωματικό και ψυχικό ράκος.

Η 15χρονη ωστόσο κατάφερε να βρει τη δύναμη και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Όπως είπε στους αστυνομικούς, τον έναν από τους δύο δράστες τον είχε ξαναδεί να κινείται στην περιοχή, τον περιέγραψε και τελικά κατάφερε να τον αναγνωρίσει από τη φωτογραφία.

Λίγο αργότερα ο 44χρονος συνελήφθη στο σπίτι του μετά από επιχείρηση της ασφάλειας, παρουσία εισαγγελέα. Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκ��σε ποινική δίωξη για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου και την Τετάρτη θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και τον δεύτερο ύποπτο καθώς η 15χρονη δεν ήταν σε θέση να δώσει κάτι περισσότερο από μια ασαφή περιγραφή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: Παρακολουθούσαν την 15χρονη στον προαστιακό πριν την αρπάξουν οι βιαστές της!