Στο πλαίσιο της συνεργασίας των Ιδρυμάτων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και «Robert F. Kennedy Human Rights», για την ευαισθητοποίηση και την προώθηση θεμάτων που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, η κυρία Βαρδινογιάννη και η Kerry Kennedy είχαν συνάντηση εργασίας, με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

«Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Kerry Kennedy και την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη γι' αυτή την επίσκεψη, γιατί πιστεύω είμαστε άνθρωποι που κινούμαστε στην ίδια συχνότητα, που έχει να κάνει με το πώς μπορούμε να περνάμε το μήνυμα ότι νοιαζόμαστε τους ανθρώπους που υποφέρουν», ανέφερε ο κύριος Κουρουμπλής.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εξέφρασε τη συμπαράσταση του, στις νέες πρωτοβουλίες του Ιδρύματος Μαριάννα Βαρδινογιάννη, συμπεριλαμβανομένης και της λειτουργίας του κέντρου φιλοξενίας για ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και μητέρες με τα παιδιά τους.

«Αισθάνομαι εμπιστοσύνη σε αυτό το έργο που ξεκινήσαμε να υλοποιήσουμε, να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τους συνανθρώπους μας», επεσήμανε η κυρία Βαρδινογιάννη.

«Είναι σημαντικό να έχουμε συνεργασία κυβέρνησης και ιδιωτών που να εργάζονται για να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους που υποφέρουν», τόνισε η κυρία Kennedy.

Ο Υπουργός Εσωτερικών τόνισε την ανάγκη αντιμετώπισής του προσφυγικού, που διογκώνεται μέρα με την ημέρα, σε συλλογικό επίπεδο και ζήτησε από τις δυο κυρίες τη συνδρομή τους, μέσω των Ιδρυμάτων τους, ώστε να στείλουν, διεθνώς, μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης στις προσπάθειες της Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Kerry Kennedy στο STAR-Σύντομα στα σχολεία το πρόγραμμα «Λέμε την αλήθεια στην εξουσία»

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα (βίντεο)

H Κέρυ Κέννεντυ στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις του Ιδρύματος «Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη»