Τα όσα είχε πει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δικηγόρος του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Αλέξης Κούγιας, σχολίασε ο δικηγόρος της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Υπενθυμίζεται ότι κύριος Κούγιας που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του κύριου Κώστα Μάντζαρη είχε τονίσει ότι ο διευθυντής μιας σχολής δεν είναι οικογένεια του παιδιού ούτε και αστυνομικός για να δέχεται καταγγελίες και ότι ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, δεν έφερε καμιά ευθύνη να γνωρίζει το τι συνέβαινε με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. «Στην σχολή δεν φοιτούν παιδάκια και έφηβοι αλλά ενήλικοι σπουδαστές», είχε πει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

«Ο κάθε εκπαιδευτικός πολύ περισσότερο, ο διευθυντής, δεν έχει μόνο την υποχρέωση να μεταλαμπαδεύσει γνώσεις, αλλά έχει την αρμοδιότητα και την υποχρέωση να κάνει πειθαρχικό έλεγχο στα παιδιά. Δεν τελειώνει το καθήκον του με το να μπει σε μια αίθουσα, να παραδώσει το μάθημα και να φύγει. Σε όλη τη γη ο κάθε εκπαιδευτικός έχ��ι την ευθύνη για το αν τα παιδιά συμπεριφέρονται με τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφέρονται μέσα στη σχολή», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μπούκας.

«Η οικογένεια έχει υποχρέωση να μεγαλώνει τα παιδιά της σωστά, ώστε να σέβονται τον διπλανό τους, το χώρο που φιλοξενούνται και να αντιμετωπίζουν τη ζωή με ποιότητα» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη.

Επίσης σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η οικογένεια του Γιακουμάκη στρέφεται με μήνυση ή αγωγή κατά του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής σχολής, ο κύριος Μπούκας τόνισε ότι «η οικογένεια παρίσταται ως πολιτικώς ενάγουσα στην δίκη αυτή που σημαίνει ότι διεκδικεί τα δικαιώματά της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση Γιακουμάκη: Γιατί ο διευθυντής είχε συναντήσει τετ-α-τετ τον Κρητικό κατηγορούμενο

Πως η ανάλυση DNA στην υπόθεση Γιακουμάκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής μιλάει για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

ΜΟΝΟ στο Star: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ μαρτυρίες για την ΚΟΛΑΣΗ που ζούσε ο Γιακουμάκης (βίντεο)