​Το ότι οι γυναίκες δεν είναι καλές στην οδήγηση συγκριτικά -πάντα- με τους άντρες, είναι λίγο-πολύ γνωστό. Το ότι δεν έχουν απόλυτη αίσθηση του χώρου, είναι επίσης γνωστό. Ωστόσο, το περιστατικό που έλαβε χώρα στην Κρήτη με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα οδηγό, δεν έχει προηγούμενο!

Τι συνέβη; Το βράδυ της Δευτέρας, στη λεωφόρο Καλοκαιρινού στο Ηράκλειο, μια ηλικιωμένη γυναίκα προκάλεσε μπαράζ καταστροφών στο πέρασμά της. Αφού συγκρούστηκε με λεωφορείο, στην προσπάθειά της να φύγει, έριξε ένα μηχανάκι και τελικά καβάλησε και το πεζοδρόμιο!

1.JPG2.JPGΣύμφωνα με το flashnews.gr, η γυναίκα προσπάθησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο από τη θέση στην οποία το είχε σταθμεύσει, ωστόσο κατά την προσπάθειά της αυτή συγκρούστηκε με λεωφορείο. Στη συνέχεια, για να απομακρυνθεί από το λεωφορείο, έβαλε όπισθεν με αποτέλεσμα να ρίξει ένα σταθμευμένο μηχανάκι και μετά από αυτό, πήρε φόρα και καβάλησε το πεζοδρόμιο. Μιλάμε για σκηνές απείρου κάλλους!

4.JPG
3.JPG

Περαστικοί είχαν μείνει με ανοιχτό το στόμα βλέποντας τη γυναίκα να έχει πάρει σβάρνα ό,τι υπήρχε. Μάλιστα, μόλις ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, προσπάθησαν να την απομακρύνουν από το αυτοκίνητο, όπερ και εγένετο με αρκετό, βέβαια, κόπο και ασυνεννοησία.